Radošā Parīze - Bresta

Darba metode

Plaucēta mīkla

Visas izejvielas samaisa kopā, izmantojot lāpstiņas mīcītāju,ar lielu ātrumu, 5 min., līdz iegūst viendabīgu, spīdīgu masu. Spiež 10-20 g smagus šū. Pārklāj ar kraukšķi. Cep plauktu krāsnī, 180 C, 40 min., ar atvērtu ventīli. Atdzesē.


Kraukšķis
Visas sastāvdaļas samaisa kopā. Izveltnē starp diviem cepamajiem papīriem ,iegriež apļus un sasaldē, lai ir gatavi uzlikt plaucētajai mīkla.

"Vārītais" krēms
Ūdeni sajauc ar Cremyco pulveri un puto ar vidēju ātrumu 5 minūtes.

Muslīna krems
Mīkstu sviestu un pistāciju pastu samaisa krēmīgā tekstūrā. Pievieno “vārīto”kremu un puto līdz iegūst gaisīgu tekstūru. Apptuveni 40 g vienam šū ( mazajam, apaļajam eklēram)

Marakujas pildījums
Pilda 8-10g katrā šū.