Visas izejvielas samaisa kopā, izmantojot lāpstiņas mīcītāju,ar lielu ātrumu, 5 min., līdz iegūst viendabīgu, spīdīgu masu. Spiež 10-20 g smagus šū. Pārklāj ar kraukšķi. Cep plauktu krāsnī, 180 C, 40 min., ar atvērtu ventīli. Atdzesē.
Kraukšķis
Visas sastāvdaļas samaisa kopā.
Izveltnē starp diviem cepamajiem
papīriem ,iegriež apļus un sasaldē, lai ir
gatavi uzlikt plaucētajai mīkla.
"Vārītais" krēms
Ūdeni sajauc ar Cremyco pulveri un puto
ar vidēju ātrumu 5 minūtes.
Muslīna krems
Mīkstu sviestu un pistāciju pastu samaisa
krēmīgā tekstūrā. Pievieno “vārīto”kremu
un puto līdz iegūst gaisīgu tekstūru.
Apptuveni 40 g vienam šū ( mazajam, apaļajam eklēram)
Mēs izmantojam sīkdatnes, lai sniegtu jums vislabāko pieredzi mūsu vietnē, atpazītu atkārtotus apmeklējumus un vēlmes, kā arī izmērītu un analizētu trafiku. Lai uzzinātu vairāk par sīkdatnēm, tostarp to atspējošanu, skatiet mūsu sīkdatņu politiku. Noklikšķinot uz “Es apstiprinu visas sīkdatnes”, jūs piekrītat visu sīkdatņu izmantošanai.