Septiņu kārtu fondants

Sastāvdaļas

Daudzums
Šokolādes biskvīts
Tegral Satin Moist Cake Dark 1000 g
Olas 600 g
Sviests 600 g
Carat Coverlux Dark 600 g
Šokolādes pildījums
Deli Choco 350 g
Aveņu pildījums
Topfil Raspberry 60% 700 g
Dekors
Carat Coverlux Dark 250 g
Carat Decorcrem Dark 750 g
Mandeļu riekstu gabaliņi Q.S.
Šokolādes šantilī krēms
Salds krējums / Whippak / Snowpak 1000 g
Invertcukurs / medus 40 g
Belcolade Selection Noir C501/J 225 g

Pagatavošana

Šokolādes biskvīts
  1. Mīkla paredzēta 4 pannām.
  2. Carat Coverlux un sviestu izkausē.
  3. Maisījumu un olas maisa pakāpeniski pievienojot izkausēto sviestu un Carat Coverlux.
  4. Maisa 5 min ar vidējo ātrumu.
  5. Smērē uz pannām.
  6. Cep 220°C 3-5 minūtes

Šokolādes un aveņu pildījums
  1. Aveņu un šokolādes pildījumu klāj uz biskvīta kārtām pamīšus.
  2. Kūku nospiež, lai būtu pēc iespējas gludāka.
  3. Griež gabaliņos un pārlej ar Carat dekoru.

Dekors
  1. Carat Decor cream un Carat Coverlux izkausē līdz 45°C.
  2. Piemaisa riekstu gabaliņus.
  3. Kūku gabaliņus pārlej ar dekoru.
  4. Dekorē ar šantilī krēmu un svaigām avenēm.

Šokolādes šantilī krēms
  1. Uzvāra saldo krējumu un invertcukuru.
  2. Pārlej pāri Belcolade Selection tumšajai šokolādei un labi izmaisa.
  3. Uzglabā ledusskapī vienu diennakti pirms putošanas.

Par šo recepti

Sarežģītības pakāpe: