Kūka Opera

Sastāvdaļas

Svars
Biskvīts
Patis'Macaron 950 g
Olas 625 g
Olu baltums 400 g
Milti 125 g
Sviests 100 g
Cukurs 75 g
Mokas sīrups
Ūdens 400 g
Cukurs 400 g
Classic Moka 60 g
Ganašs
Saldais krējums 500 g
Belcolade Selection Noir C501/N 500 g
Glikoze 200 g
Mokas sviesta krēms
Ladyfruit Deli Meringue 520 g
Sviests 480 g
Classic Moka 40 g

Kompozīcija

  1. Biskvīts
  2. Mokas sīrups
  3. Šokolādes ganašs
  4. Mokas sviesta krems
  5. Dekorēšanai - CARAT Decorcrem

Forma 40 x 60

Pagatavošana

Biskvīts
  1. Saputo olu baltumus.
  2. Saputo olas ar Patis` Macaroon un savieno abas masas kopā.
  3. Iemaisa izkausētu sviestu un izsijātus miltus.
  4. Cep 230C ~ 6 minūtes.

Mokas sīrups
  1. Uzvāra sīrupu, pievieno Classic Moca.
  2. Atdzesē.

Ganašs
  1. Uzvāra saldo krējumu ar glikozi un pārlej šokolādi.
  2. Izmaisa līdz veidojas homogēna masa.
  3. Pārlej pāri mitrinātai biskvīta plāksnei un pārklāj ar otru biskvītu.

Mokas sviesta krēms
  1. Uzputo DELI Merangue olbaltuma krēmu.
  2. Pievieno mīkstu sviestu un Classic Moca, turpina putot.

Par šo recepti

Sarežģītības pakāpe: