Mandeļu miltus, miltus, kokosu un
pūdercukuru samaisa un izsijā caur sietu.
Olu baltumus ar cukuru puto vieglās
putās un pievieno miltu maisījumu.
Biskvīta mīklu smērē uz 60 x 40cm
pannas, 7mm biezumā. Cep 190 C 15
minūtes.
Atdzesē.
Exotic kraukšķis
Exotic kraukšķi uzsilda līdz 28C. Izveltnē
starp divām papīra loksnēm 2,5 cm
biezumā.
Mango, laima un citrona pildījums
Visu samaisa kopā un liek silikona formā
sasaldēt.
Deli cheesecake muss
Želatīnu ar ūdeni uzbriedina un izkausē.
Deli cheesecake uzsilda līdz 250C un
pievieno želatīnu. Iegūto masu iemaisa
viegli saputotā whippak krējumā. Krēmu
pilda izvēlētajā silikona formā 2/3, tajā
iespiež sasaldēto pildījumu, kraukšķi un
biskvītu. Sasaldē un pārklāj ar glazūru.
Glazūra
Uzsilda spoguļglazūru līdz 35-400C,
pievieno dzelteno krāsvielu un pārlej
sasaldētām kūkām. Pārsmidzina
sarkano krāsu.
Mēs izmantojam sīkdatnes, lai sniegtu jums vislabāko pieredzi mūsu vietnē, atpazītu atkārtotus apmeklējumus un vēlmes, kā arī izmērītu un analizētu trafiku. Lai uzzinātu vairāk par sīkdatnēm, tostarp to atspējošanu, skatiet mūsu sīkdatņu politiku. Noklikšķinot uz “Es apstiprinu visas sīkdatnes”, jūs piekrītat visu sīkdatņu izmantošanai.