Mango siera kūka

Darba metode

Dacquoise
Mandeļu miltus, miltus, kokosu un pūdercukuru samaisa un izsijā caur sietu. Olu baltumus ar cukuru puto vieglās putās un pievieno miltu maisījumu. Biskvīta mīklu smērē uz 60 x 40cm pannas, 7mm biezumā. Cep 190 C 15 minūtes. Atdzesē.

Exotic kraukšķis
Exotic kraukšķi uzsilda līdz 28C. Izveltnē starp divām papīra loksnēm 2,5 cm biezumā.

Mango, laima un citrona pildījums
Visu samaisa kopā un liek silikona formā sasaldēt.

Deli cheesecake muss
Želatīnu ar ūdeni uzbriedina un izkausē. Deli cheesecake uzsilda līdz 250C un pievieno želatīnu. Iegūto masu iemaisa viegli saputotā whippak krējumā. Krēmu pilda izvēlētajā silikona formā 2/3, tajā iespiež sasaldēto pildījumu, kraukšķi un biskvītu. Sasaldē un pārklāj ar glazūru.

Glazūra
Uzsilda spoguļglazūru līdz 35-400C, pievieno dzelteno krāsvielu un pārlej sasaldētām kūkām. Pārsmidzina sarkano krāsu.