Izpētiet Puratos produktus pēc gala produktu veidiem
Maize
Konditoreja
Šokolāde
No iedvesmas līdz radīšanai. Izpētiet jaunas idejas savai nākamajai receptei.
Puratos ir ieguvis labu reputāciju, izstrādājot izejvielas un risinājumus maizniekiem, konditoriem un konfekšu ražotājiem visā pasaulē.
Veicot patērētāju izpēti, mēs labāk varam izsaprast patērētājus, kas tiem ir nepieciešams, ko viņi sagaida un pieprasa no pārtikas produktiem.
Radīts tieši jums: iepazīstieties ar mūsu kaislīgajiem Šokolādes ekspertiem
Kāpēc paredzams, ka augu izcelsmes produktu tirgus pieaugs tik ātri? Tas, kas aizsākās kā diēta balstīta uz augu izcelsmes produktiem, pārmetot nežēlīgo attieksmi pret dzīvniekiem, pārauga tendencē, kuru pieņēma slavenības, sākot no Paul McCartney līdz Miley Cyrus.
Veselību un labsajūtu vairojoši paradumi strādajot mājas režīmā
Šobrīd, vairāk nekā jebkad agrāk, lielākā bagātība ir veselība. Pašreizējos apstākļos cilvēki visā pasaulē ir apzinājušies veselības nozīmīgumu.
Jautājums par zarnu trakta veselību ātri vien kļūst populārāks un labāk izprotams patērētāju vidū, un līdz ar to tas kļūst nozīmīgāks maizes ražotājiem. Ko var gaidīt no nākamās Happy Gut jeb “Laimīgo punču” paaudzes?
Laimīgs vēders un īpaši laimīgas zarnu trakts ir noteicošais, lai cilvēks justos labi! Vai zinājāt, ka cilvēka zarnu mikrobioms sastāv no vairāk kā 100 triljonu mikroorganismu? Un tiem visiem ir jājūtas laimīgiem.
Maiznieki zina, ka ideāli mīksta un svaiga kviešu maizes tekstūra ir māksla, kas jāapgūst, un zinātne, ko pilnveidot.
Pētījums Taste Tomorrow ļauj mums sekot līdzi patēriņa pārtikas tendenču evolūcijai un atklāt jaunas.
Ieraugu bibliotēkā atradīsiet unikālas dažādu ieraugu kolekciju no visas pasaules, kur katrai no tām ir atšķirīgas pazīmes.
Mūsu maizes un konditorejas skolās mūsu mērķis ir palīdzēt jauniešiem no mazāk labiekārtotām kopienām nodrošināt drošu darbu, kas viņiem garantē labu dzīves kvalitāti.
Cacao-Trace ir programma, kas paredzēta tiešai sadarbībai ar lauksaimniekiem, lai nodrošinātu ilgtspējīgu augstas kvalitātes kakao iegūšanu.