Ābolu drumstalu siera kūka

Sastāvdaļas

Svars
Auzu pārslu pamatne
Tegral Kruche 500 g
Mimetic 200 g
Brūnais cukurs 200 g
Olas 50 g
Rozīnes 50 g
Auzu pārslas 100 g
Siera kūka
Deli Cheesecake 800 g
Svaigais siers 200 g
Topfil Apple 60% Q.S.

Pagatavošana

Informācija

Ābolu drumstalu siera kūka
  1. Pagatavo smilšu mīklu auzu pārslu pamatnei. Nedaudz atdzesē, lai vieglāk izveltnēt.
  2. Izveltnē 7 mm biezu un izgriež rinķus.
  3. Cep 180C ~ 16 min.
  4. Pārsmērē ar Topfil Ābols ar kanēli.
  5. Deli siera kūku sajauc ar svaigo sieru. Pārklāj siera kūkas masu.
  6. Cep plauktu krāsnī 160C, 55 min.
  7. Izcepto siera kūku atdzesē. Dekorē pēc vēlēšanās.

Par šo recepti

Sarežģītības pakāpe: