Siera kūka Ņujorkas gaumē

Sastāvdaļas

Daudzums
Smilšu mīkla
Tegral Kruche 1000 g
Mimetic 400 g
Olas 50 g
Drumstalas
Smilšu mīklas drumstalas 160 g
Mimetic 70 g
Siera kūka
Deli Cheesecake 600 līdz 800 g

Pagatavošana

Soli pa solim

Mīkla
  1. Pagatavo smilšu mīklu. Nedaudz atdzesē, lai vieglāk izveltnēt.
  2. Izveltnē 5 mm biezu. Cep 200C ~ 16 min.

Drumstalas
Atdzisušu cepumu sadrupina un pievieno jaunākās paaudzes ieveltnējamo taukvielu plāksnēs Mimetic, kārto ietaukotā tortes riņķī.

Siera kūka
  1. Uz drumstalu pamatnes kārto siera kūkas masu. Ieteicamais siera kūkas augstums 3-4 cm.
  2. Cep 160°C temperatūrā 55 min.
  3. Dekorē pēc vēlēšanās.

Par šo recepti

Sarežģītības pakāpe: