Šokolādes - aprikožu kārtainā siera kūka

Sastāvdaļas

Daudzums
Tumšais biskvīts
Tegral Satin Cream Cake Belgian Chocolate Cake 500 g
Olas 250 g
Eļļa 250 g
Ūdens 100 g
Siera kūka I
Deli Cheesecake 250 g
Belcolade Selection Noir C501/J 50 g
Siera kūka II
Deli Cheesecake 285 g
Classic Abricot (aprikožu aromātpasta) 15 g
Pārklājums
Carat Decorcrem Dark 180 g

Informācija

Pagatavošana

Šokolādes - aprikožu kārtainā siera kūka
  1. Visas “Tumšā biskvīta” sastāvdaļas liek kopā un maisa ar vidējo ātrumu 6 min., izmantojot “lāpstu”.
  2. Smērē uz plats ~6mm biezumā un cep 1800C +/- 10 min.
  3. No biskvīta izgriež 3gb 18cm diametra riņķus.
  4. “Siera kūka I” un “Siera kūka II” abas sastāvdaļas samaisa kopā.
  5. Tortes formā 5 cm/18cm liek vienu biskvīta kārtu, tai pāri klāj “Siera kūka I” masu. Klāj nākamo biskvītu un viegli piespiež. Klāj Siera kūka II masu un noslēdz ar trešo biskvīta kārtu.
  6. Cep plauktu krāsnī 1600C 55 min.
  7. Izcepto siera kūku atdzesē un sasaldē.
  8. Uzsilda Carat Dekorcream Dark līdz 450C, atdzesē līdz 380C.
  9. Kūku dekorē ar pagatavoto krēmu un šokolādes skaidiņām.

Par šo recepti

Sarežģītības pakāpe: