Olu baltumus saputo stingrās putās.
Pārējās sastāvdaļas samaisa viendabīgā
mīklā. Pievieno daļu olbaltuma un
izmaisa. Iecilā atlikušo olu baltumu.
Biskvīta mīklu smērē uz pannas 4 mm
biezumā. 180 C 6 minūtes .
Atdzesē.
Šokolādes ganache
Uzvāra krējumu ar glikozi un pārlej
šokolādei. Ar rokas blenderi veido
emulsiju.
Pildījums
Sajauc ūdeni ar pralinē, lej silikona
formās un sasaldē.
Šokolādes krems
Uzputo putukrējumu un tajā iecilā istabas
temperatūras šokolādes ganache.
Šokolādes pārklājums
Lazdu riekstus apgrauzdē, atdzesē un
sadrupina. Izkausē šokolādi ar eļļu
līdz 40 C. Pievieno drupinātus riekstus.
Uzbriedina želatīnu. Izkausē un pievieno
zemeņu, citronu biezenim. Viegli uzputo
Whippak putukrējumu.
Kraukšķis
Izrullē Pralicrac starp divām loksnēm līdz 3
mm biezumam. Izgriež diskus ko uzliek uz
sarullētā biskvīta.
Mēs izmantojam sīkdatnes, lai sniegtu jums vislabāko pieredzi mūsu vietnē, atpazītu atkārtotus apmeklējumus un vēlmes, kā arī izmērītu un analizētu trafiku. Lai uzzinātu vairāk par sīkdatnēm, tostarp to atspējošanu, skatiet mūsu sīkdatņu politiku. Noklikšķinot uz “Es apstiprinu visas sīkdatnes”, jūs piekrītat visu sīkdatņu izmantošanai.