Trifeļu kūka

Darba metode

Šokolādes kūka
Olu baltumus saputo stingrās putās. Pārējās sastāvdaļas samaisa viendabīgā mīklā. Pievieno daļu olbaltuma un izmaisa. Iecilā atlikušo olu baltumu. Biskvīta mīklu smērē uz pannas 4 mm biezumā. 180 C 6 minūtes . Atdzesē.

Šokolādes ganache
Uzvāra krējumu ar glikozi un pārlej šokolādei. Ar rokas blenderi veido emulsiju.

Pildījums
Sajauc ūdeni ar pralinē, lej silikona formās un sasaldē.

Šokolādes krems
Uzputo putukrējumu un tajā iecilā istabas temperatūras šokolādes ganache.

Šokolādes pārklājums
Lazdu riekstus apgrauzdē, atdzesē un sadrupina. Izkausē šokolādi ar eļļu līdz 40 C. Pievieno drupinātus riekstus. Uzbriedina želatīnu. Izkausē un pievieno zemeņu, citronu biezenim. Viegli uzputo Whippak putukrējumu.

Kraukšķis
Izrullē Pralicrac starp divām loksnēm līdz 3 mm biezumam. Izgriež diskus ko uzliek uz sarullētā biskvīta.