Rupjmaizes - siera kūkas kārtojums

Sastāvdaļas

Svars
Rupjmaizes kārta
Rudzu maizes rīvmaize 350 g
Sviests 100 g
Kaltētas dzērvenes 50 g
Rieksti 15 g
Brūnais cukurs 50 g
Topfil Wild Cranberry 60% 270 g
Siera kūka
Deli Cheesecake 800 g
Skābais krējums 200 g

Informācija

Pagatavošana

Soli pa solim

Rupjmaizes - siera kūkas kārtojums
  1. Izkausē sviestu un samaisa ar visām sausajām sastāvdaļām.
  2. Kārto uz plāts ~7mm biezumā.
  3. Uz rupjmaizes kārtas smērē TOPFIL Dzērvene 60%
  4. Pārklāj ar siera kūkas masu, kas sajaukta ar skābo krējumu.
  5. Cep plauktu krāsnī 1600C 55 min. Izcepto siera kūku atdzesē.
  6. Dekorē pēc patikas!