Burkānu kūka (3 biskvīti 16cm ⌀ )

Sastāvdaļas

Svars %
Mīkla
Tegral Satin Cream Cake Cleaner Label 250
Olas 90
Eļļa 75
Ūdens 60
Burkāni (rīvēti, svaigi) 100
Brūnais cukurs 25
Kanēlis 5
Valrieksti 40
Siera krems (1. variants)
Deli Cheesecake 700
Sviests 200
Siera krems (2. variants)
Deli Cheesecake 700
Whippak 350
Brūkleņu pildījums
Topfil Wild Lingonberry 60% 150

Pagatavošana

Mīkla: 

Sarīvē burkānus un samaisa ar cukuru un kanēli. Maisījumu sajauc ar olām, eļļu un ūdeni un maisa ar vidēju ātrumu 4 minūtes, pievieno burkānus un valriekstus un turpina maisīt.Masu sadala trīs vienādās daļās un izsmērē trīs 16 cm diametra formās. Cep 180ºC aptuveni 15-20 minūtes. Atdzesē.

Izvēlas vienu no diviem Siera krema variantiem

Siera krems (1. variants):

Mīkstu sviestu puto līdz iegūst gaisīgu masu. Pakāpeniski pievieno istabas temperatūras Deli Cheese cake un turpina putot. 

Siera krems (2. variants):

Atdzesētu Whippak krēmu saputo vieglās putās. Iegūto krēmu sajauc ar Deli Cheese cake masu.

Brūkleņu pildījums:

Uz gatava biskvīta smērē vienu no izvēlētajiem siera krēma variantiem. Tam pāri pārklāj otru biskvītu, pārsmērē ar siera krēmu un Topfil Brūkleni un uzliek trešo biskvīta kārtu. Ar atlikušo siera krēmu apsmērē torti. Dekorē pēc izvēles un ieskatiem.

Par šo recepti

Sarežģītības pakāpe:  

Sauklis

  • Ziemassvētki
  • Ziema
  • Ready-to-use (gatavs lietošanai) risinājumi
  • Kūku un biskvītu maisījumi