Izveltnē kārtaino bezrauga mīklu 3 mm
biezumā un cep starp 2 silikona plātnēm.
Cep 190 C 40 minūtes. Izgriež diskus 7cm
diametrā.
Plaucētā mīkla
Visas izejvielas samaisa kopā, izmantojot
lāpstiņas mīcītāju ar lielu ātrumu, 5 min.,
līdz iegūst viendabīgu, spīdīgu masu.
Spiež 10 g smagas podziņas. Pārkaisa ar
pūdercukuru un atstāj uz 5.min.
atpūsties.
Cep plauktu krāsnī, 180C, 40 min., ar
atvērtu ventīli.
Atdzesē.
Chiboust krems
Želatīnu samaisa ar ūdeni un uzbriedina.
Var lietot arī plākšņu želatīnu.
Cremyco pulveri sajauc ar pienu un
pievieno izkausētu želatīnu.
Istabas temperatūras kremā iemaisa
vieglu un gaisīgu itāļu meringa kremu un
pagatavo Chiboust kremu.
Pilda silikona formā.
Itāļu merings
Cukuru un ūdeni vāra līdz tas sasniedz
121C.
Kad sīrups sasniedzis 110C sāk putot olu
baltumus stingrās putās. Lēnā strūklā
pievieno karsto sīrupu un turpina putot ar
lēnu ātrumu
Mēs izmantojam sīkdatnes, lai sniegtu jums vislabāko pieredzi mūsu vietnē, atpazītu atkārtotus apmeklējumus un vēlmes, kā arī izmērītu un analizētu trafiku. Lai uzzinātu vairāk par sīkdatnēm, tostarp to atspējošanu, skatiet mūsu sīkdatņu politiku. Noklikšķinot uz “Es apstiprinu visas sīkdatnes”, jūs piekrītat visu sīkdatņu izmantošanai.