Saint-Honore

Darba metode

Bezrauga kārtainā mīkla
Izveltnē kārtaino bezrauga mīklu 3 mm biezumā un cep starp 2 silikona plātnēm. Cep 190 C 40 minūtes. Izgriež diskus 7cm diametrā.

Plaucētā mīkla
Visas izejvielas samaisa kopā, izmantojot lāpstiņas mīcītāju ar lielu ātrumu, 5 min., līdz iegūst viendabīgu, spīdīgu masu. Spiež 10 g smagas podziņas. Pārkaisa ar pūdercukuru un atstāj uz 5.min. atpūsties. Cep plauktu krāsnī, 180C, 40 min., ar atvērtu ventīli. Atdzesē.

Chiboust krems
Želatīnu samaisa ar ūdeni un uzbriedina. Var lietot arī plākšņu želatīnu. Cremyco pulveri sajauc ar pienu un pievieno izkausētu želatīnu. Istabas temperatūras kremā iemaisa vieglu un gaisīgu itāļu meringa kremu un pagatavo Chiboust kremu. Pilda silikona formā.

Itāļu merings
Cukuru un ūdeni vāra līdz tas sasniedz 121C. Kad sīrups sasniedzis 110C sāk putot olu baltumus stingrās putās. Lēnā strūklā pievieno karsto sīrupu un turpina putot ar lēnu ātrumu