Ābolu - karameļu kūka

Sastāvdaļas

Svars
Īrisa biskvīts
Tegral Satin Cream Cake Toffee 1000 g
Olas 350 g
Eļļa 300 g
Ūdens 250 g
Diplomāta krēms
Puracrem Vanilla 1500 g
Snowpak 1000 g
Želatīns 15 g
Ūdens želatīnam 80 g
Ābolu želeja
Topfil Apple 60% 2500 g
Želatīns 30 g
Ūdens želatīnam 150 g

Kompozīcija

  1. Īrisa biskvīts
  2. Diplomāta krems
  3. Īrisa biskvīts
  4. Ābolu želeja

Pagatavošana

Īrisa biskvīts
  1. Visas sastāvdaļas samaisa ar vidēju ātrumu 4 minūtes.
  2. Mīklu sadala divās daļās un lej uz pannas 40 x 60 cm.
  3. Cep 180C 10-12 minūtes.

Diplomāta krēms
  1. Montamix putukrējumu saputo vieglās putās un savieno kopā ar Puracream vanilla un iemaisa izkausētu želatīnu.
  2. 2/3 daļas no krema pārsmērē uzviena no Toffee biskvīta un pārklāj ar otru pusi Toffee biskvīta, un pārsmērē ar atlikušo Diplomāta krēmu.
  3. Lauj nedaudz sastingt.

Ābolu želeja
  1. Topfil Ābols 60 % sajauc ar izkausētu želatīnu.
  2. Pārlej pāri sastingušajam diplomāta krēmam.

Par šo recepti

Sarežģītības pakāpe: