Svars | % | |
---|---|---|
Kēksa mīkla | ||
Tegral Satin Cream Cake Cleaner Label | 500 | |
Olas | 175 | |
Eļļa | 150 | |
Ūdens | 115 | |
Rozīnes | 100 | |
Cukurotas dzērvenes | 100 | |
Cukurotas citronu miziņas | 50 | |
Žāvētas aprikozes, sagrieztas | 50 | |
Puratos Icing White cukura glazūra | ||
Puratop White Icing | 400 |
Maisījumu sajauc ar olām, eļļu un ūdeni un maisa ar vidēju ātrumu 4 minūtes, pievieno augļus un turpina maisīt.Masu sadala formās, svars atkarīgs no formas lieluma. Cep 180ºC 20-50 minūtes, atkarībā no lieluma. Atdzesē.
Puratop Icing white glazūru uzsilda līdz 45ºC un pārklāj atdzesētam kēksam. Dekorē ar izvēlētām dekorācijām.
Sarežģītības pakāpe: