Svētku kēkss

Svars %
Kēksa mīkla
Tegral Satin Cream Cake Cleaner Label 500
Olas 175
Eļļa 150
Ūdens 115
Rozīnes 100
Cukurotas dzērvenes 100
Cukurotas citronu miziņas 50
Žāvētas aprikozes, sagrieztas 50
Puratos Icing White cukura glazūra
Puratop White Icing 400

Pagatavošana

Mīkla:

Maisījumu sajauc ar olām, eļļu un ūdeni un maisa ar vidēju ātrumu 4 minūtes, pievieno augļus un turpina maisīt.Masu sadala formās, svars atkarīgs no formas lieluma. Cep 180ºC 20-50 minūtes, atkarībā no lieluma. Atdzesē.

 

Icing White glazūra:

Puratop Icing white glazūru uzsilda līdz 45ºC un pārklāj atdzesētam kēksam. Dekorē ar izvēlētām dekorācijām.

Par šo recepti

Sarežģītības pakāpe:  

Sauklis

  • Lielais kēkss
  • Cukura glazūras un fudžes
  • Ziemassvētki
  • Ziema