Visas sastāvdaļas samaisa kopā, viendabīgā mīklā. Izveltnē 4 mm biezumā un izgriež 10 cm diametra apļus. Cep 170 °C 14 minūtes. Atdzesē.
Eksotiskais kraukšķis
Izveltnē starp divām papīra loksnēm 2,5cm biezumā un izspiež diskus.
Mandeļu biskvīts
Ar lāpstiņas putotāju 5 min. Visu maisa ar lielu ātrumu. Cep 180 °C, 12 minūtes.
Citronu krēms
Sajauc neputotu Wippak ar citronu krēmu, spiež silikona formā un sasaldē .
Baltās šokolādes muss
Želatīnu ar ūdeni uzbriedina. Uzkarsē olu dzeltenumus un pienu līdz 85 °C un pārlej pāri želatīnam un šokolādei Atdzesē līdz 30 °C un iemaisi viegli uzputotā krēmā. Lej formās un sasaldē.
Glazūra
Želatīnu uzbriedina.
Pienu ar glikozi uzvāra un pārlej pāri šokolādei. Pievieno želatīna masu un Miroir glazūru. Ar rokas blenderi veido labu emulsiju bez gaisa burbuļiem. Atstāj uz nakti stabilizēties. Lieto 36-38 °C
Mēs izmantojam sīkdatnes, lai sniegtu jums vislabāko pieredzi mūsu vietnē, atpazītu atkārtotus apmeklējumus un vēlmes, kā arī izmērītu un analizētu trafiku. Lai uzzinātu vairāk par sīkdatnēm, tostarp to atspējošanu, skatiet mūsu sīkdatņu politiku. Noklikšķinot uz “Es apstiprinu visas sīkdatnes”, jūs piekrītat visu sīkdatņu izmantošanai.