Mango kūka

Sastāvdaļas

Svars
Biskvīts
Tegral Satin Cream Cake Cleaner Label 500 g
Olas 200 g
Eļļa 200 g
Ūdens 100 g
Šokolādes biskvīts
Tegral Satin Moist Cake Dark 500 g
Olas 200 g
Eļļa 200 g
Ūdens 100 g
Mango šantilī krēms
Cremyco 400 g
Whippak 400 g
Belcolade Selection Blanc 200 g
Bavarois Neutre (stabilizators) 100 g
Classic Mango aromātpasta 50 g
Mango pildījums
Topfil Mango 50% 500 g
Harmony Sublimo Pēc vajadzības

Kompozīcija

Formai 20 x 60

  1. Tegral Satin Moist Cake yellow
  2. Topfil Mango 50%
  3. Tegral Satin Moist Cake dark
  4. Mango šantilī krēms

Pagatavošana

Biskvīts
  1. Visas sastāvdaļas sajauc ar vidēju ātrumu 5 minūtes.
  2. Izklāj 1cm biezu mīklas kārtu uz cepamā papīra un cep 180°C plauktu krāsnī, 10 – 11 minūtes.
  3. Kad izcepts, atdzesē un apgriež malas, lai būtu 20 x 60 cm formā.

Šokolādes biskvīts
  1. Visas sastāvdaļas sajauc ar vidēju ātrumu 5 minūtes.
  2. Izklāj 1cm biezu mīklas kārtu uz cepamā papīra un cep 180°C plauktu krāsnī, 10 -11 minūtes.
  3. Kad izcepts, atdzesē un apgriež malas, lai būtu 20 x 60 cm formā.

Mango šantilī krems
  1. Sagatavo kaltkrēmu- 500 g ūdens sajauc ar 200 g Cremyco pulveri.
  2. Gatavā, viegli siltā kaltkrēmā iejauc izkausētu Belcolade Blanc Selection (Balto šokolādi) un Classic Mango pastu.
  3. Pievieno stabilizatoru, labi izmaisa un masā iemaisa iepriekš viegli saputotu putukrējumu Montamix.

Mango pildījums

Receptes secība:

  1. Formā klāj balto biskvītu.
  2. Uz biskvīta smērē Topfil mango.
  3. Pāri mango pārsmērē plānu kārtiņu šantilī krēma.
  4. Pārklāj ar šokolādes biskvītu.
  5. Pārsmērē ar Mango šantilī krēmu un veido viļņus.
  6. Atdzesē un sasaldē, ja nepieciešams.

Dekorācija:

  1. Viegli pārklāj ar Harmony Sublimo neitrālo želeju, lai produktam piešķirtu spīdumu.
  2. Sagriež gabaliņos.
  3. Dekorē ar mango gabaliņiem un šokolādi.

Par šo recepti

Sarežģītības pakāpe: