Radošais Zemeņu Fraisier

Darba metode

Satīna kūka
Visas izejvielas samaisa kopā līdz viendabīgai mīklai. Biskvīta mīklu smērē uz pannas 4 mm biezumā.180 °C 14 minūtes . Atdzesē.

Pistāciju kraukšķis
Riekstu kraukšķi uzsilda līdz 28 °C un pārklāj pāri biskvītam.

Smilšu mīkla

Visas sastāvdaļas liek kopā un samaisa viendabīgu mīklu. Izveltnē līdz 3 mm starp diviem papīriem, atdzesē un izgriež nepieciešamo izmēru. Veido tartes un cep 170 °C  11 minūtes.


Pildījums

30 g Topfil pildījumu pilda silikona formā un sasaldē.


Zemeņu muss
Uzbriedina želatīnu. Izkausē un pievieno zemeņu, citronu biezenim. Viegli uzputo Whippak putukrējumu. Daļu krēma iemaisa 35°C biezeņa masā un iecilā atlikušajā putukrējumā.

Glazūra
Miroir glazūru uzsilda līdz 37°C , pievieno sarkano krāsu un pārlej zemeņu musa kūku.