Visas izejvielas samaisa kopā līdz viendabīgai mīklai. Biskvīta mīklu smērē uz pannas 4 mm biezumā.180 °C 14 minūtes . Atdzesē.
Pistāciju kraukšķis
Riekstu kraukšķi uzsilda līdz 28 °C un pārklāj pāri biskvītam.
Smilšu mīkla
Visas sastāvdaļas liek kopā un samaisa viendabīgu mīklu. Izveltnē līdz 3 mm starp diviem papīriem, atdzesē un izgriež nepieciešamo izmēru. Veido tartes un cep 170 °C 11 minūtes.
Pildījums
30 g Topfil pildījumu pilda silikona formā un sasaldē.
Zemeņu muss
Uzbriedina želatīnu. Izkausē un pievieno zemeņu, citronu biezenim. Viegli uzputo Whippak putukrējumu. Daļu krēma iemaisa 35°C biezeņa masā un iecilā atlikušajā putukrējumā.
Glazūra
Miroir glazūru uzsilda līdz 37°C , pievieno sarkano krāsu un pārlej zemeņu musa kūku.
Mēs izmantojam sīkdatnes, lai sniegtu jums vislabāko pieredzi mūsu vietnē, atpazītu atkārtotus apmeklējumus un vēlmes, kā arī izmērītu un analizētu trafiku. Lai uzzinātu vairāk par sīkdatnēm, tostarp to atspējošanu, skatiet mūsu sīkdatņu politiku. Noklikšķinot uz “Es apstiprinu visas sīkdatnes”, jūs piekrītat visu sīkdatņu izmantošanai.