Ilgtspējīgs šokolādes Eklērs

Darba metode

Plaucētā mīkla

Visas izejvielas samaisa kopā, izmantojot lāpstiņas mīcītāju ar lielu ātrumu, 5 min., līdz iegūst viendabīgu, spīdīgu masu. Spiež 50-60 g smagus eklērus. Pārkaisa ar pūdercukuru un atstāj uz 5.min. atpūsties. Cep plauktu krāsnī, 180C, 40 min., ar atvērtu ventīli. Atdzesē.


Drumstalas ekleram
Visas sastāvdaļas liek kopā un samīca homogēnu mīklu. Mīklu izveltnē starp diviem papīriem 2 mm biezumā. Sagriež vajadzīgā izmēra strīpās un sasaldē pirms uzliek uz eklēra.

Šokolādes krēms
Cremyco ar pienu samaisa un puto 5 min. ar lielu ātrumu. Šokolādi izkausē līdz 350C un pievieno gatavajam krēmam. Pilda eklēros 80 g katrā.

Dekors

No temperētas šokolādes gatavo izvēlētos dekorus un dekorē eklērus.