Domino kūka

Sastāvdaļas

Svars
Biskvīts
Tegral Satin Cream Cake Belgian Chocolate Cake* 500 g
Olas 250 g
Eļļa 300 g
Ūdens 50 g
Drumstalu kārta
Patis'Macaron 125 g
Milti 150 g
Sviests 115 g
Brūnais cukurs 50 g
Sāls 2 g
Citronu miza 8 g
Cryst-O-Fil Blanc 270 g
Šokolādes ganašs
Salds krējums 35 % 250 g
Miroir Neutre 50 g
Belcolade Selection Noir C501/J 365 g
Sviests 15 g
Mango želeja
Topfil Mango 50% 600 g
Želatīns 15 g
Ūdens želatīnam 75 g
Classic Passionfruit pasta 50 g
Tumšās šokolādes muss
Piens 150 g
Salds krējums 35% 150 g
Belcolade Selection Noir C501/U 216 g
Želatīns 7 g
Ūdens 35 g
Whippak 450 g
Dekorācija
Miroir Glassage Noir Q.S.
Cryst-O-Fil Blanc Q.S.

Kompozīcija

  1. Biskvīts
  2. Drumstalu kārta
  3. Šokolādes ganašs
  4. Mango želeja
  5. Šokolādes muss

Pagatavošana

Biskvīts
  1. Sastāvdaļas liek kopā un maisa 4 minūtes.
  2. Mīklu lej uz pannas un cep 180 C ~ 9-11 minūtes.

Drumstalu kārta
  1. Visas sastāvdaļas, izņemot Belcolade Cryst-o-fil white, sajauc kopā un veido smilšu mīklai raksturīgu konsistenci.
  2. Izveltnē un izcep 180 C ~12 min. 
  3. Atdzisušo cepumu sadrupina un sajauc ar Cryst-o fil, kas uzsildīts līdz 26 C.
  4. Masu pārsmērē pāri šokolādes biskvītam.

Šokolādes ganašs
  1. Saldo krējumu un Miroir L’Originale uzkarsē līdz 85 C un pārlej pāri šokolādei.
  2. Maisa, līdz veidojas homogēna masa, pievieno sviestu.

Mango želeja
  1. Izkausē želatīnu un sajauc ar Topfil Mango un classic Mango pastu.
  2. Pārlej pāri ganaša kārtai.

Tumšās šokolādes muss
  1. Pienu un saldo krējumu uzkarsē līdz 85 C un pārlej pāri šokolādei.
  2. Izmaisa un pievieno uzbriedinātu želatīnu.
  3. Iegūto masu iemaisa viegli uzputotā Montamix putukrējumā.

Dekorācija
  1. Miroir Glassage Noir uzsilda un pārsmērē pāri sastingušam šokolādes musam.
  2. Griež taisnstūra gabaliņos, dekorē kā Domino kauliņus.

Par šo recepti

Sarežģītības pakāpe: