Svars | ||
---|---|---|
Biskvīts | ||
Tegral Satin Cream Cake Belgian Chocolate Cake* | 500 g | |
Olas | 250 g | |
Eļļa | 300 g | |
Ūdens | 50 g | |
Drumstalu kārta | ||
Patis'Macaron | 125 g | |
Milti | 150 g | |
Sviests | 115 g | |
Brūnais cukurs | 50 g | |
Sāls | 2 g | |
Citronu miza | 8 g | |
Cryst-O-Fil Blanc | 270 g | |
Šokolādes ganašs | ||
Salds krējums 35 % | 250 g | |
Miroir Neutre | 50 g | |
Belcolade Selection Noir C501/J | 365 g | |
Sviests | 15 g | |
Mango želeja | ||
Topfil Mango 50% | 600 g | |
Želatīns | 15 g | |
Ūdens želatīnam | 75 g | |
Classic Passionfruit pasta | 50 g | |
Tumšās šokolādes muss | ||
Piens | 150 g | |
Salds krējums 35% | 150 g | |
Belcolade Selection Noir C501/U | 216 g | |
Želatīns | 7 g | |
Ūdens | 35 g | |
Whippak | 450 g | |
Dekorācija | ||
Miroir Glassage Noir | Q.S. | |
Cryst-O-Fil Blanc | Q.S. |
Sarežģītības pakāpe: