Dzintara Kafijas Eklērs

Darba metode

Plaucētā mīkla

Visas izejvielas samaisa kopā, izmantojot lāpstiņas mīcītāju,ar lielu ātrumu, 5 min., līdz iegūst viendabīgu, spīdīgu masu. Spiež 10-20 g smagus šū. Pārklāj ar kraukšķi. Cep plauktu krāsnī, 180C, 40 min., ar atvērtu ventīli. Atdzesē.


Kraukšķis
Visas sastāvdaļas samaisa kopā. Izveltnē starp diviem cepamajiem papīriem ,iegriež apļus un sasaldē, lai ir gatavi uzlikt plaucētajai mīklai.

Dzintara "Vārītais" krems
Ūdeni sajauc kafiju un ar Cremyco pulveri un puto ar vidēju ātrumu 5 minūtes. Pievieno izkausētu šokolādi, izmaisa un atdzesē

Dzintara glazūra
izkausē Amber šokolādi un sajauc ar Carat Decorcream White 520.

Dekorācijas
Izkausē glazūru un gatavo izvēlētos dekorus.