Visas izejvielas samaisa kopā, izmantojot lāpstiņas mīcītāju,ar lielu ātrumu, 5 min., līdz iegūst viendabīgu, spīdīgu masu. Spiež 10-20 g smagus šū. Pārklāj ar kraukšķi. Cep plauktu krāsnī, 180C, 40 min., ar atvērtu ventīli. Atdzesē.
Kraukšķis
Visas sastāvdaļas samaisa kopā.
Izveltnē starp diviem cepamajiem
papīriem ,iegriež apļus un sasaldē, lai ir
gatavi uzlikt plaucētajai mīklai.
Dzintara "Vārītais" krems
Ūdeni sajauc kafiju un ar Cremyco pulveri
un puto ar vidēju ātrumu 5 minūtes.
Pievieno izkausētu šokolādi, izmaisa un
atdzesē
Dzintara glazūra
izkausē Amber šokolādi un sajauc ar
Carat Decorcream White 520.
Mēs izmantojam sīkdatnes, lai sniegtu jums vislabāko pieredzi mūsu vietnē, atpazītu atkārtotus apmeklējumus un vēlmes, kā arī izmērītu un analizētu trafiku. Lai uzzinātu vairāk par sīkdatnēm, tostarp to atspējošanu, skatiet mūsu sīkdatņu politiku. Noklikšķinot uz “Es apstiprinu visas sīkdatnes”, jūs piekrītat visu sīkdatņu izmantošanai.