Braunijs maksimālists

Sastāvdaļas

Svars
Braunijs
Tegral Brownie 2500 g
Olas 500 g
Eļļa 450 g
Ūdens 135 g
Tumšās šokolādes ganašs
Belcolade Selection Noir C501/J 450 g
Saldais krējums 450 g
Lazdu rieksti 50 g
Popkorns 20 g
Belcolade šokolādes pilieni 30 g
Deli Toffee 130 g

Pagatavošana

Braunijs
  1. Visas sastāvdaļas sajauc kopā un maisa 2 minūtes ar lēnu ātrumu.
  2. Masu sadala divās daļās un klāj formā 40 x 30 cm porcijās 2100g un 1485g.
  3. Cep 180 0C biezāko braunja kārtu 38 minūtes un plānāko 20 minūtes.
  4. Kad atdzisis, plānāko daļu sagriež kubiciņos.

Tumšās šokolādes ganašs
  1. Uzkarsē saldo krējumu līdz 80 C, iemaisa tajā šokolādi, ļauj izkust.
  2. Atdzesē līdz istabas temperatūrai.
  3. Daļu ganaša pārsmērē pār biezāko braunija plāksni, pārkaisa ar sagrieztajiem braunija kubiciņiem, pārlej ar Deli Toffee un atlikušo ganašu.
  4. Dekorē ar lazdu riekstiem, popkornu un Belcolade šokolādes pilieniņiem.

Par šo recepti

Sarežģītības pakāpe: