Izcila Rulete: iedvesmojieties no mūsu profesionālajiem risinājumiem vislabāko gardumu radīšanai.

Šveices rulete

Puratos labi apzinās izaicinājumus, ar kuriem saskaras profesionāli maiznieki un konditori, ražojot ruletes.
Rulete, kas pazīstama visā pasaulē, ir iemīļots kārums, ko bauda visa gada garumā, ar īpašu pieprasījuma pieaugumu novembrī un decembrī, pateicoties radošajām versijām, kas parādās gada nogales svētku laikā.
Rulete parasti tiek gatavota no vieglas, gaisīgas biskvīta mīklas un gardiem pildījumiem, tā pieprasa augstākās kvalitātes sastāvdaļas, lai saglabātu savu izcilību.

Mūsu profesionālie risinājumi rulēsu ražošanā nodrošina iespēju attīstīt jūsu biznesu, neupurējot kvalitāti, ko mīl jūsu klienti. Mēs, Puratos, esam jūsu uzticamais partneris ruletes ražošanā — gan lielapjoma, gan amatnieciskā līmenī. Mūsu augstās kvalitātes sastāvdaļas palīdz jums katru reizi radīt gardākās ruletes.

Populārākās variācijas:

  • Saldējuma kūkas rulete: Gards apvienojums no gaisīgas biskvīta kūkas un krēmīga saldējuma — ideāls atsvaidzinošs kārums siltajos vasaras mēnešos!
  • Ķirbju rulete: Sezonas iecienīts gardums ar pikantu ķirbju biskvītu, kas pildīts ar bagātīgu krēmsiera pildījumu.
  • Pianono: populāra variācija ir viegla un gaisīga filipīniešu biskvīta rulete, ko bieži pilda ar saldinātu sviestu vai olu krēmu.
  • Zebras rulete: vizuāli iespaidīga rulete ar mainīgām šokolādes un vaniļas biskvīta kārtām, kas veido zebras rakstu; bieži tiek gatavota kā iepakota uzkodu kūka.
  • Šokolādes rulete: klasiska kāruma recepte ar bagātīgu šokolādes biskvītu, kas satīts ap greznu šokolādes ganašu vai krēmveida pildījumu.

Ruletes receptes
Klasiskā rulete
Iepazīstieties ar mūžīgi aktuālo klasiskās Šveices ruletes recepti, kas pielāgota profesionāliem maizniekiem.
Radošā Rulete
Pilnveido savas inovatīvās Ruletes ar Puratos unikālajām sastāvdaļām un ekspertu vadību.
Rulete Veselībai un Labbūtībai
Ideāli piemērotas ceptuvēm, kas vēlas piedāvāt uzturvērtīgākas kūkas.

Šveices Ruletes stāsts

Angļu valodā šo konditorejas produktu bieži dēvē par "Swiss Roll", jeb "Šveices ruleti", tā izcelsme patiesībā nav saistīta ar Šveici. Šis gardais kārums sakņojas Centrāleiropā, kur jau viduslaikos bija sastopamas līdzīgas ruletes, piemēram, slovēņu potica un itāļu gubana. Pirmās biskvīta ruletes receptes parādījās 19. gadsimta sākuma Austrijas pavārgrāmatās. Tomēr tikai 1856. gadā Anglijā pirmo reizi tika lietots nosaukums "Swiss Roll".

Līdz 19. gadsimta vidum Šveices rulete jau bija pārceļojusi pāri Atlantijas okeānam, ātri kļūstot par iecienītu kārumu Amerikas Savienotajās Valstīs. Tās popularitāte strauji pieauga, un parādījās dažādas variācijas gan amatnieciskajās maiznīcās, gan lielražošanā kā uzkodu kūkas. Mūsdienās šis iemīļotais konditorejas izstrādājums tiek baudīts visā pasaulē, ar neskaitāmām vietējām variācijām gan rokdarbu, gan rūpnieciskā formā.

Puratos lepojas ar savu dziļo izpratni par Šveices ruletes bagātīgo vēsturi. Šī pieredze mums ļauj radīt vislabākās klasiskās versijas un palīdzēt mūsu klientiem pārveidot Šveices ruletes par radošākām, veselīgākām un ilgtspējīgākām iespējām, kas pielāgotas patērētāju vajadzībām. Sazinieties ar mums vai Iepazīstieties ar mūsu profesionālo maizes un konditorejas izstrādājumu klāstu.

Konditorejas risinājumi
Kūku un biskvītu maisījumi
Puratos konditorejas maisījumi ļauj ātri, ērti un ekonomiski īstenot pat šķietami visneticamākās kūku idejas.
Vārītā krēma maisījumi
Ar Puratos vārītā krēma maisījumiem maiznieki un konditori var radīt gardus un daudzveidīgus vārītos krēmus.
Pildījumi
Atklājiet Puratos augļu pildījumus, kā arī šokolādes, riekstu un krēma pildījumus atbilstoši jūsu produktu veidiem un procesiem.
Smalkās konditorejas maisījumi
Puratos smalkās konditorejas maisījumu klāsts ietver augstas kvalitātes sastāvdaļas, izsmalcinātas garšas un svaigumu, kas nešaubīgi sniegs jūsu klientiem baudījumu.
Glazūras
Vizuālais noformējums būtiski ietekmē patērētāju izvēli. Glazūra un dekorācijas ļauj izcelt maizes un konditorejas izstrādājumus un pārvērst vienkāršu interesi pirkumā.
Cukura glazūras un fudžes
Glazūrkēksiņu, virtuļu vai šokolādes kēksiņu gatavošana nav iedomājama bez kvalitatīvas glazūras vai pildījuma. Glazūras un fudžes būs nevainojams papildinājums jūsu konditorejas un maizes izstrādājumiem.
Musu un putoto krēmu stabilizatori
Puratos musu un putoto krēmu stabilizatori ļauj radīt gardus un izsmalcinātus desertus un konditorejas izstrādājumus, neatkarīgi no to izmēra, formas un veida.
Augu tauku putukrējumi
Augu tauku putukrējumi ļauj diferencēt produktus, izmantojot atšķirīgu garšu un inovatīvus risinājumus.

Atklājiet mūsu

Konditorejas receptes un to jaunrade

Mafina vēsture: Inovatīvs ceļojums no angļu tējas laika līdz amerikāņu klasikai

Mafini

Iepazīstiet mafina stāstu un atklājiet tā iedvesmotās variācijas. Mafins ir vairāk nekā tikai kārums – tas ir ceļojums no angļu tējas laika tradīcijām līdz amerikāņu klasikai, kas iemantojusi popularitāti visā pasaulē. Pievienojieties mums, izpētot dažādās mafina interpretācijas – no klasiskās receptes, kas iekaroja Angliju un ASV, līdz radošiem, veselīgākiem un ilgtspējīgākiem risinājumiem, kas atbilst jaunākajām patērētāju tendencēm.

Braunija izcelsme: Amerikāņu klasika ar plašām inovācijas iespējām

Braunijs

Braunijs ir amerikāņu klasika, kas sevī glabā ne tikai bagātīgu šokolādes garšu, bet arī iespēju radošiem un mūsdienīgiem risinājumiem. Pievienojieties mums, izpētot dažādās interpretācijas – no oriģinālās receptes, kas iekaroja ASV, līdz veselīgākām, ilgtspējīgākām un patērētāju tendencēm pielāgotām versijām.

Eklērs: Ikoniskā franču klasika un tās izcelsme

Eklērs: Ikoniskā franču klasika un tās izcelsme

Atklāj stāstu par eklēru, un pievienojies mums, izpētot dažādās variācijas, ko tas iedvesmo. No klasiskās receptes, ko apēd vienā mirklī, līdz radošiem, veselīgākiem un ilgtspējīgākiem risinājumiem, kas atbilst jaunākajām patērētāju tendencēm.