Eklērs: Ikoniskā franču klasika un tās izcelsme

Eklērs

Visu iemīļotais šokolādes eklērs ir klasisks franču konditorejas izstrādājums. Atklāj tā izcelsmes stāstu un izpēti dažādās variācijas, ko tas iedvesmo!

Kā vadošais maizes un konditorejas izejvielu un risinājumu piegādātājs, Puratos specializējas arī sastāvdaļu nodrošināšanā, kas palīdz pilnveidot eklēru receptūras. Ar mūsu pieredzi un plašo izejvielu klāstu mēs esam apņēmušies atvieglot mūsu klientu ikdienu un palīdzēt viņiem gūt panākumus savā biznesā.

Pievienojies mums, izpētot radošumu, ko iedvesmo eklēri – no klasiskās receptes, kas gadu desmitiem priecējusi garšu kārpiņas, līdz radošiem, veselīgiem un ilgtspējīgiem risinājumiem, kas atbilst jaunākajām patērētāju tendencēm. 

Eklēru receptes
Klasiskais eklērs
Atklāj klasisko eklēru mākslu ar Puratos vienkāršo recepti. Palutini sevi ar bagātīgu šokolādes krēmu un maigu fondanta glazūru – īsts gardēžu baudījums.
Kreatīvie eklēri
Atklāj konditorejas mākslu ar Puratos radošo eklēru recepti. Palutini sevi ar bagātīgu šokolādi, lazdu riekstu drumstalām un dzintarkrāsas mūsas krēmu – īsts kārumnieka sapnis.

Īsa eklēru vēsture

Vai esat kādreiz domājuši par sava mīļotā Eklāra izcelsmi?

Plaucētās mīklas vēsture ir sena – tā pirmo reizi parādījās kā sāļa recepte romiešu pavārgrāmatā jau 1. gadsimtā. Tās pārtapšana par slavenu un iemīļotu saldo gardumu aizsākās 16. gadsimtā Francijā, kad itāļu dižciltīgā Katrīna Mediči pēc laulībām ar Francijas karali Henriju III iepazīstināja ar to Francijas galmu.

Plaucētās mīklas popularitāte un franču maiznieku radošums noveda pie eklēra – franču konditorejas meistardarba – radīšanas. Vēlāk, 19. gadsimtā, konditorejas maisiņa izgudrošana vēl vairāk pilnveidoja šo gardumu un piešķīra tam tā ikonisko formu.

Eklērs, intriģējoši nosaukts par “zibeni”, mūsdienās ir iekarojis sirdis visā pasaulē. Tas ir izsmalcinātas konditorejas simbols, ko dievina gan desertu cienītāji, gan profesionāli konditori. Vai esi mēģinājis apgūt šo ikonisko gardumu pats?

Konditorejas izstrādājumu risinājumi
Kūku un biskvītu maisījumi
Puratos konditorejas maisījumi ļauj ātri, ērti un ekonomiski īstenot pat šķietami visneticamākās kūku idejas.
Vārītā krēma maisījumi
Ar Puratos vārītā krēma maisījumiem maiznieki un konditori var radīt gardus un daudzveidīgus vārītos krēmus.
Pildījumi
Atklājiet Puratos augļu pildījumus, kā arī šokolādes, riekstu un krēma pildījumus atbilstoši jūsu produktu veidiem un procesiem.
Smalkās konditorejas maisījumi
Puratos smalkās konditorejas maisījumu klāsts ietver augstas kvalitātes sastāvdaļas, izsmalcinātas garšas un svaigumu, kas nešaubīgi sniegs jūsu klientiem baudījumu.
Glazūras
Vizuālais noformējums būtiski ietekmē patērētāju izvēli. Glazūra un dekorācijas ļauj izcelt maizes un konditorejas izstrādājumus un pārvērst vienkāršu interesi pirkumā.
Cukura glazūras un fudžes
Glazūrkēksiņu, virtuļu vai šokolādes kēksiņu gatavošana nav iedomājama bez kvalitatīvas glazūras vai pildījuma. Glazūras un fudžes būs nevainojams papildinājums jūsu konditorejas un maizes izstrādājumiem.
Musu un putoto krēmu stabilizatori
Puratos musu un putoto krēmu stabilizatori ļauj radīt gardus un izsmalcinātus desertus un konditorejas izstrādājumus, neatkarīgi no to izmēra, formas un veida.
Augu tauku putukrējumi
Augu tauku putukrējumi ļauj diferencēt produktus, izmantojot atšķirīgu garšu un inovatīvus risinājumus.
Konditorejas receptes un to variācijas
Eklērs: Ikoniskā franču klasika un tās izcelsme
Atklāj stāstu par eklēru, un pievienojies mums, izpētot dažādās variācijas, ko tas iedvesmo. No klasiskās receptes, ko apēd vienā mirklī, līdz radošiem, veselīgākiem un ilgtspējīgākiem risinājumiem, kas atbilst jaunākajām patērētāju tendencēm.