Brauniji – šie kārdinošie šokolādes kvadrātiņi – ir iekarojuši sirdis visā pasaulē. To klasiskā recepte radās 1893. gadā Čikāgas Pasaules Izstādē, un kopš tā laika brauniji kļuvuši par iecienītu kārumu daudzu cilvēku vidū. Taču braunijos slēpjas kas vairāk, nekā sākumā šķiet.
Mēs, Puratos, godājam tradīcijas, vienlaikus atveroties inovācijām. Mūsu apņemšanās izmantot kvalitatīvas sastāvdaļas un mūsu radošie risinājumi iedvesmo maizniekus un konditorus visā pasaulē.
Mūsu uzmanība kvalitātei un inovācijām ir padarījusi mūs par uzticamu partneri uzņēmumiem, kas vēlas pilnveidot savus brauniju piedāvājumus. Neatkarīgi no tā, vai brauniji paredzēti tūlītējai lietošanai vai ilgstošai uzglabāšanai, mēs piedāvājam plašu produktu klāstu, kas uzlabo to garšu, tekstūru un izskatu, nodrošinot, ka katrs jūsu radītais braunijs ir tikpat baudāms un neaizmirstams kā notikums, kuram tas paredzēts.
Mēs visi zinām, ka braunijs ir amerikāņu izgudrojums. Taču daudzi nezina, ka tas tika radīts Čikāgā 1893. gadā Pasaules Kolumba izstādei (World’s Columbian Exposition). Čikāgas viesnīcas 'The Palmer House' šefpavāram tika lūgts izveidot desertu, ko dāmas varētu ērti ielikt savā pusdienu kastītē un baudīt, apmeklējot izstādi.
Rezultāts bija īpaši bagātīgs, fudžveida šokolādes kārums – Palmer House braunijs. Šie brauniji joprojām tiek pasniegti viesnīcā, kas mūsdienās pazīstama kā The Palmer House Hilton Čikāgā. Gadu gaitā receptes ir mainījušās, taču šī kāruma popularitāte nav zudusi. Braunija slava ir šķērsojusi robežas, kļūstot par iecienītu gardumu arī Eiropā. Mūsdienās tas ir iecienīts visā pasaulē, un ASV ik gadu atzīmē 8. decembri kā Nacionālo braunija dienu.
Puratos konditorejas maisījumi ļauj ātri, ērti un ekonomiski īstenot pat šķietami visneticamākās kūku idejas.
Atklājiet Puratos augļu pildījumus, kā arī šokolādes, riekstu un krēma pildījumus atbilstoši jūsu produktu veidiem un procesiem.
Ar Puratos vārītā krēma maisījumiem maiznieki un konditori var radīt gardus un daudzveidīgus vārītos krēmus.
Puratos smalkās konditorejas maisījumu klāsts ietver augstas kvalitātes sastāvdaļas, izsmalcinātas garšas un svaigumu, kas nešaubīgi sniegs jūsu klientiem baudījumu.
Vizuālais noformējums būtiski ietekmē patērētāju izvēli. Glazūra un dekorācijas ļauj izcelt maizes un konditorejas izstrādājumus un pārvērst vienkāršu interesi pirkumā.
Glazūrkēksiņu, virtuļu vai šokolādes kēksiņu gatavošana nav iedomājama bez kvalitatīvas glazūras vai pildījuma. Glazūras un fudžes būs nevainojams papildinājums jūsu konditorejas un maizes izstrādājumiem.