Braunija izcelsme: Amerikāņu klasika ar plašām inovācijas iespējām

Braunijs

Brauniji – šie kārdinošie šokolādes kvadrātiņi – ir iekarojuši sirdis visā pasaulē. To klasiskā recepte radās 1893. gadā Čikāgas Pasaules Izstādē, un kopš tā laika brauniji kļuvuši par iecienītu kārumu daudzu cilvēku vidū. Taču braunijos slēpjas kas vairāk, nekā sākumā šķiet.

Mēs, Puratos, godājam tradīcijas, vienlaikus atveroties inovācijām. Mūsu apņemšanās izmantot kvalitatīvas sastāvdaļas un mūsu radošie risinājumi iedvesmo maizniekus un konditorus visā pasaulē.

Mūsu uzmanība kvalitātei un inovācijām ir padarījusi mūs par uzticamu partneri uzņēmumiem, kas vēlas pilnveidot savus brauniju piedāvājumus. Neatkarīgi no tā, vai brauniji paredzēti tūlītējai lietošanai vai ilgstošai uzglabāšanai, mēs piedāvājam plašu produktu klāstu, kas uzlabo to garšu, tekstūru un izskatu, nodrošinot, ka katrs jūsu radītais braunijs ir tikpat baudāms un neaizmirstams kā notikums, kuram tas paredzēts.

Braunija receptes
Klasiskais braunijs
Pacel savu cepšanu jaunā līmenī ar Puratos augstākās kvalitātes sastāvdaļām šajā klasiskajā braunija receptē.
Radošais braunijs
Atbrīvojiet savu radošumu ar mūsu braunija - cepumu apvienojuma recepti. Izmantojiet augstas kvalitātes un ērti lietojamās Puratos sastāvdaļas, lai radītu unikālu desertu, kas apvieno braunija intensīvo garšu ar cepumu tekstūru.

Īsa braunija vēsture

Mēs visi zinām, ka braunijs ir amerikāņu izgudrojums. Taču daudzi nezina, ka tas tika radīts Čikāgā 1893. gadā Pasaules Kolumba izstādei (World’s Columbian Exposition). Čikāgas viesnīcas 'The Palmer House' šefpavāram tika lūgts izveidot desertu, ko dāmas varētu ērti ielikt savā pusdienu kastītē un baudīt, apmeklējot izstādi.

Rezultāts bija īpaši bagātīgs, fudžveida šokolādes kārums – Palmer House braunijs. Šie brauniji joprojām tiek pasniegti viesnīcā, kas mūsdienās pazīstama kā The Palmer House Hilton Čikāgā. Gadu gaitā receptes ir mainījušās, taču šī kāruma popularitāte nav zudusi. Braunija slava ir šķērsojusi robežas, kļūstot par iecienītu gardumu arī Eiropā. Mūsdienās tas ir iecienīts visā pasaulē, un ASV ik gadu atzīmē 8. decembri kā Nacionālo braunija dienu.

Konditorejas risinājumi
Kūku un biskvītu maisījumi
Puratos konditorejas maisījumi ļauj ātri, ērti un ekonomiski īstenot pat šķietami visneticamākās kūku idejas.
Pildījumi
Atklājiet Puratos augļu pildījumus, kā arī šokolādes, riekstu un krēma pildījumus atbilstoši jūsu produktu veidiem un procesiem.
Vārītā krēma maisījumi
Ar Puratos vārītā krēma maisījumiem maiznieki un konditori var radīt gardus un daudzveidīgus vārītos krēmus.
Smalkās konditorejas maisījumi
Puratos smalkās konditorejas maisījumu klāsts ietver augstas kvalitātes sastāvdaļas, izsmalcinātas garšas un svaigumu, kas nešaubīgi sniegs jūsu klientiem baudījumu.
Glazūras
Vizuālais noformējums būtiski ietekmē patērētāju izvēli. Glazūra un dekorācijas ļauj izcelt maizes un konditorejas izstrādājumus un pārvērst vienkāršu interesi pirkumā.
Cukura glazūras un fudžes
Glazūrkēksiņu, virtuļu vai šokolādes kēksiņu gatavošana nav iedomājama bez kvalitatīvas glazūras vai pildījuma. Glazūras un fudžes būs nevainojams papildinājums jūsu konditorejas un maizes izstrādājumiem.
PATISSERIE RECIPES AND THEIR RE-INVENTIONS
Eklērs: Ikoniskā franču klasika un tās izcelsme
Atklāj stāstu par eklēru, un pievienojies mums, izpētot dažādās variācijas, ko tas iedvesmo. No klasiskās receptes, ko apēd vienā mirklī, līdz radošiem, veselīgākiem un ilgtspējīgākiem risinājumiem, kas atbilst jaunākajām patērētāju tendencēm.
Mafini
Iepazīstiet mafina stāstu un atklājiet tā iedvesmotās variācijas. Mafins ir vairāk nekā tikai kārums – tas ir ceļojums no angļu tējas laika tradīcijām līdz amerikāņu klasikai, kas iemantojusi popularitāti visā pasaulē. Pievienojieties mums, izpētot dažādās mafina interpretācijas – no klasiskās receptes, kas iekaroja Angliju un ASV, līdz radošiem, veselīgākiem un ilgtspējīgākiem risinājumiem, kas atbilst jaunākajām patērētāju tendencēm.