Melnās tējas rulete ar samazinātu cukura daudzumu.
Aplej Earl Grey tēju ar karstu ūdeni uz 5 minūtēm un nokāš tējas lapas. Tējas šķidrumam jābūt 83 gramiem – ja nepietiek, pievienojiet ūdeni līdz 83 g. Jauc visas sastāvdaļas, izņemot eļļu, 7 minūtes ar lielu ātrumu. Pievieno mīklai eļļu un maisa 1 minūti ar zemu ātrumu. Izklāj mīklu vienmērīgi uz 40 cm x 60 cm paplātes.
Augļu pildījums
Sajauc visas sastāvdaļas un iepilda masu plastmasas caurulē (ar plastmasas plēvi iekšpusē), pēc tam saldē, līdz masa sacietē.
Šāļās karameles krēms
Iemērc želatīna pulveri ūdenī, lai izveidotu želatīna masu. Sajauc želatīna masu ar sāļo karameli. Saputo Festipak līdz tas ir mīksts, tad iemaisi iepriekš sagatavoto karameļu maisījumu putukrējumā.
Kompozīcija
Sagriež šifona kūku uz pusēm, katrai daļai jābūt 30 cm × 40 cm. Uzklāj sāļās karameles krēmu uz augšējās ceptās puses. Novieto sasaldēto ābolu pildījumu uz vienas trešdaļas no savas puses. Ar mīklas rulli sarullē kūkas plāksni no 40 cm malas, apakšā novieto cepampapīru 60 cm × 80 cm. Dekorē kūkas ruleti ar sāļo karameles krēmu un ziedlapiņām.
Mēs izmantojam sīkdatnes, lai sniegtu jums vislabāko pieredzi mūsu vietnē, atpazītu atkārtotus apmeklējumus un vēlmes, kā arī izmērītu un analizētu trafiku. Lai uzzinātu vairāk par sīkdatnēm, tostarp to atspējošanu, skatiet mūsu sīkdatņu politiku. Noklikšķinot uz “Es apstiprinu visas sīkdatnes”, jūs piekrītat visu sīkdatņu izmantošanai.