Konditoreja

Puratos izejvielas

Kāda veida izejvielas Jums ir nepieciešamas?

Margarīni un speciālās taukvielas

Margarīni un speciālās taukvielas

Jebkurā maizes vai konditorejas izstrādājuma receptē kā nozīmīga sastāvdaļa ir iekļauts margarīns vai citas taukvielas, kas nodrošina kārtainās mīklas nevainojamu tekstūru.

Kūku un biskvītu maisījumi

Kūku un biskvītu maisījumi

Puratos konditorejas maisījumi ļauj ātri, ērti un ekonomiski īstenot pat šķietami visneticamākās kūku idejas.

Vārītā krēma maisījumi

Vārītā krēma maisījumi

Ar Puratos vārītā krēma maisījumiem maiznieki un konditori var radīt gardus un daudzveidīgus vārītos krēmus.

Smalkās konditorejas maisījumi

Smalkās konditorejas maisījumi

Puratos smalkās konditorejas maisījumu klāsts ietver augstas kvalitātes sastāvdaļas, izsmalcinātas garšas un svaigumu, kas nešaubīgi sniegs jūsu klientiem baudījumu.

Musu un putoto krēmu stabilizatori

Musu un putoto krēmu stabilizatori

Puratos musu un putoto krēmu stabilizatori ļauj radīt gardus un izsmalcinātus desertus un konditorejas izstrādājumus, neatkarīgi no to izmēra, formas un veida.

Garšas un aromātu koncentrāti

Garšas un aromātu koncentrāti

Augļu un riekstu pastas piešķirs jūsu maizes un konditorejas izstrādājumiem izcilu garšas un krāsas kompozīciju. Mūsu sortimentā ietilpst dažādas “Classic” un “Summum” aromātu pastas.

Glazūras

Glazūras

Vizuālais noformējums būtiski ietekmē patērētāju izvēli. Glazūra un dekorācijas ļauj izcelt maizes un konditorejas izstrādājumus un pārvērst vienkāršu interesi pirkumā.

Pildījumi

Pildījumi

Atklājiet Puratos augļu pildījumus, kā arī šokolādes, riekstu un krēma pildījumus atbilstoši jūsu produktu veidiem un procesiem.

Glazūras, fudžes un ganaši

Cukura glazūras un fudžes

Glazūrkēksiņu, virtuļu vai šokolādes kēksiņu gatavošana nav iedomājama bez kvalitatīvas glazūras vai pildījuma. Glazūras un fudžes būs nevainojams papildinājums jūsu konditorejas un maizes izstrādājumiem.

Augu tauku putukrējumi

Augu tauku putukrējumi

Augu tauku putukrējumi ļauj diferencēt produktus, izmantojot atšķirīgu garšu un inovatīvus risinājumus.