Mafina vēsture: Inovatīvs ceļojums no angļu tējas laika līdz amerikāņu klasikai

Mafins

Mafins, savās daudzveidīgajās versijās, ir iecienīta uzkoda visā pasaulē. Tā blīvā, bet mīkstā un sulīgā tekstūra apvienojumā ar saldu garšu padara to par ideālu uzkodu jebkuram gadījumam.

Pievienojies mums, izpētot dažādas mafina variācijas. No mūžīgās klasikas, kas lieliski piederas pēcpusdienas tējai, līdz inovatīvām alternatīvām, kas atbilst jaunākajām patērētāju tendencēm – mēs svinam konditorejas mākslu šajā iemīļotajā gardumā.

Puratos tic tradīciju nozīmei un to lomai konditorejā. Mēs esam apņēmušies nodrošināt savus partnerus ar augstākās kvalitātes izejvielām un inovatīviem risinājumiem, lai palīdzētu viņiem izcili attīstīt savu meistarību.

Mūsu uzsvars uz kvalitāti un inovācijām padara mūs par uzticamu partneri uzņēmumiem, kas vēlas pilnveidot savu piedāvājumu. Mēs piedāvājam plašu produktu klāstu, kas uzlabo mafina garšu, tekstūru un vizuālo noformējumu, nodrošinot, ka katrs jūsu radītais mafins ir tikpat baudāms un neaizmirstams kā notikums, kuram tas paredzēts.

Atklāj mūsu

Mafina receptes

Īss ieskats mafina vēsturē

Vai zināji, ka mafini, kas mūsdienās ir bagātīgs un gards kārums, sākotnēji tika gatavoti no maizes, cepumu mīklas un kartupeļu pārpalikumiem kā ēdiens trūcīgajiem?

Mafina izcelsme meklējama jau 11. gadsimta sākumā Velsā, taču ar laiku tas ieguva popularitāti un kļuva par klasisku pēcpusdienas tējas našķi.

Tikai 19. gadsimtā mafina recepte šķērsoja Atlantijas okeānu uz Ziemeļameriku, kur tā attīstījās par amerikāņu stila mafiniem. Amerikāņu stila mafini parasti tiek gatavoti ar cepamo pulveri,bet angļu versijas mafini izmanto raugu.

Mūsdienās pastāv daudzas reģionālās mafina variācijas, piemēram, melleņu mafini Minesotā un ābolu mafini Ņujorkā. Kuru variāciju tu izvēlēsies izpētīt?

Mūsu

Konditorejas risinājumi

Kūku un biskvītu maisījumi

Kūku un biskvītu maisījumi

Puratos konditorejas maisījumi ļauj ātri, ērti un ekonomiski īstenot pat šķietami visneticamākās kūku idejas.

Pildījumi

Pildījumi

Atklājiet Puratos augļu pildījumus, kā arī šokolādes, riekstu un krēma pildījumus atbilstoši jūsu produktu veidiem un procesiem.

Vārītā krēma maisījumi

Vārītā krēma maisījumi

Ar Puratos vārītā krēma maisījumiem maiznieki un konditori var radīt gardus un daudzveidīgus vārītos krēmus.

Smalkās konditorejas maisījumi

Smalkās konditorejas maisījumi

Puratos smalkās konditorejas maisījumu klāsts ietver augstas kvalitātes sastāvdaļas, izsmalcinātas garšas un svaigumu, kas nešaubīgi sniegs jūsu klientiem baudījumu.

Glazūras

Glazūras

Vizuālais noformējums būtiski ietekmē patērētāju izvēli. Glazūra un dekorācijas ļauj izcelt maizes un konditorejas izstrādājumus un pārvērst vienkāršu interesi pirkumā.

Glazūras, fudžes un ganaši

Cukura glazūras un fudžes

Glazūrkēksiņu, virtuļu vai šokolādes kēksiņu gatavošana nav iedomājama bez kvalitatīvas glazūras vai pildījuma. Glazūras un fudžes būs nevainojams papildinājums jūsu konditorejas un maizes izstrādājumiem.

Atklāj mūsu

KONDITOREJAS RECEPTES UN TO PĀRVEIDOJUMI