Radošā rulete

Sastāvdaļas

Darba metode

Pistāciju biskvīta kūka
Visas sastāvdaļas, izņemot eļļu, jauc 7 minūtes - lielā ātrumā. Pievieno eļļu un maisa vēl 1 minūti zemā ātrumā. Izmanto 7 mm izklājēju, lai vienmērīgi izklātu mīklu uz 40 × 60 cm cepamās pannas.

Augļu pildījums
Vienmērīgi uzklāj Topfil Cherry 65% uz biskvīta un sagriež (3 cm platuma un 18 cm garuma) joslās. Satin joslas ruletes formā.

Pistāciju Muss
Ieber želatīna pulveri ūdenī, lai izveidotu želatīna masu. Sajauc olu dzeltenumus ar cukuru. Uzkarsē pienu līdz vārīšanās temperatūrai un ielej to olu dzeltenumu maisījumā. Pēc tam maisījumu lej atpakaļ katlā ar siltu pienu. Vāra un maisa, līdz temperatūra sasniedz 85 °C. Pievieno želatīna masu un “PatisFrance Pralirex Pistache 100%”. Saldo krējumu saputo līdz tā ir ļoti mīksta un uzmanīgi ielej pistāciju krēmā.

Dekorācijas
Kausē un jauc visas sastāvdaļas, līdz temperatūra sasniedz 35 °C–40 °C.

Kompozīcija

Ievieto pistāciju un ķiršu ruleti musā un sasaldē. Izņem sasaldēto musu no formas, pēc tam ar iesmu iedur musā un iemērc to pistāciju šokolādē līdz pusei. Dekorē musu ar spirālveida šokolādes rotājumu.