Radošais braunijs

Sastāvdaļas

Darba metode

Braunijs

Šokolāde un sviets tiek izkausēti mikroviļņu krāsnī līdz 45 °C. Mikserbļodā ar lāpstiņas uzgali tiek sajauktas visas pārējās sastāvdaļas, 2 minūtes vidējā ātrumā. Pievienota tiek izkausētā šokolāde un tad maisīta vēl 2 minūtes. Saspiež 30 g mīklas 10 cm diametra aplī.


Pildījums
Uzspiež 4 g Cremfil uz braunija virsmas.

Cepums
Tiek sajauktas visas sastāvdaļas, izņemot šokolādes graudiņus, līdz iegūta viendabīga mīkla. Pievieno graudiņus un maisa 1 minūti zemā ātrumā. Uzliek dažus cepumu mīklas gabaliņus uz Cremfil Ultim kārtas.

Radošā braunija stāsts

Ļauj saviem klientiem baudīt radošu brauniju, kas apvieno divus iecienītus saldos kārumus – cepumu un brauniju! Izmantojot tikai vienu kūkas maisījumu – Easy Satin Cream Cake Yellow –, iespējams radīt dažādas tekstūras šim gardajam desertam. Cremfil Ultim kārta nodrošina, ka abas kārtas cieši turas kopā un piešķir kārumam patīkamu fudžijveida pieskārienu!

Atklājiet Informācija par uzturu

455.13Kcal
Enerģija

1900.24Kj
Enerģija

24.16g
Tauki

9.06g
Piesātinātie

54.24g
Ogļhidrāti

33.42g
Cukuri

*

Atklājiet mūsu

Līdzīgās receptes