Klasiskais braunijs

Sastāvdaļas

Darba metode

Braunijs

Izkausē šokolādi mikroviļņu krāsnī līdz 45°C. Mikserbļodā ar lāpstiņas uzgali sajauc visas pārējās sastāvdaļas 3 minūtes vidējā ātrumā. Pievieno izkausēto šokolādi un maisa vēl 2 minūtes. Izklāj 1,6 kg mīklu 30 x 40 cm rāmī, cep.


Salikšana
Atļauj braunijam atdzist un sagriež to taisnstūra formā 8 cm x 3 cm.

Atklājiet Informācija par uzturu

439.87Kcal
Enerģija

1834.31Kj
Enerģija

24.01g
Tauki

4.08g
Piesātinātie

50.67g
Ogļhidrāti

28.5g
Cukuri

*

Atklājiet mūsu

Līdzīgās receptes