Putukrējuma stabilizētāji (pamatrecepte)

Sastāvdaļas

Svars
Pagatavošana
MMB putukrējuma stabilizētāji 250 g
Ūdens 250 g
Putukrējums 1000 g
Stabilizētāju klāsts
Ķiršu
Aveņu
Zemeņu
Olu liķiera
Neitrāls
Tiramisu putukrējums
Tiramisu stabilizētājs 250 g
Ūdens 250 g
Putukrējums 1000 g
Mascarpone siers 300 g

Darba metode

Pagatavošana
  1. Stabilizētāju iejauc ūdenī, tad pievieno viegli uzputotam putukrējumam.
  2. Var tikt izmantots gan augu tauku putukrējums, gan dabīgais, gan to sajaukums.

Tiramisu putukrējums
  1. Stabilizētāju iejauc ūdenī, tad pievieno viegli uzputotam putukrējumam.
  2. Pievieno Mascarpone sieru.
  3. Var tikt izmantots gan augu tauku putukrējums, gan dabīgais, gan to sajaukums.

Par šo recepti

Sarežģītības pakāpe: