Visas izejvielas samaisa kopā, izmantojot lāpstiņas mīcītāju, ar lielu ātrumu, 5 min., līdz iegūst viendabīgu, spīdīgu masu. Izspiež eklērus, aptuveni 20 - 30 g. Cep plauktu krāsnī, 180C, 40 min., ar atvērtu ventīli. Atdzesē.
Bļodā ar putojamo slotiņas uzgali sajauc Cremyco un ūdeni lielā ātrumā 5 minūtes. Izkausē šokolādi līdz 35 °C un ielej to bļodā. Iespiež apmēram 30 gramus krēma katrā eklērī.
Izkausē šokolādi līdz 40–45 °C un pievieno fondantu. Sajauc abus kopā un pievieno ūdeni, lai iegūtu vajadzīgo konsistenci. Izmanto glazūru temperatūrā no 32 līdz 35 °C. Izmanto apmēram 20 gramus uz vienu eklēru.
Apakšpusē izdur trīs caurumus katram eklēram, lai iepildītu aptuveni 30 gramus atdzesēta šokolādes krēma.
Pārklāj ar šokolādes fondanta glazūru.
264.4Kcal
                        
                        Enerģija
                    
1107.84Kj
                        
                        Enerģija
                    
12.28g
                        
                        Tauki
                    
4.3g
                        
                        Piesātinātie
                    
35.03g
                        
                        Ogļhidrāti
                    
23.92g
                        
                        Cukuri
                    
*
| Enerģija 264.4Kcal | ||
| Enerģija 1107.84Kj | ||
| Tauki 12.28g | ||
| Piesātinātie 4.3g | ||
| Ogļhidrāti 35.03g | ||
| Cukuri 23.92g | ||
| Fibers 1.11g | ||
| Olbaltumvielas 2.82g | ||
| Salt 0.41mg | 
Atklāj stāstu par eklēru, un pievienojies mums, izpētot dažādās variācijas, ko tas iedvesmo. No klasiskās receptes, ko apēd vienā mirklī, līdz radošiem, veselīgākiem un ilgtspējīgākiem risinājumiem, kas atbilst jaunākajām patērētāju tendencēm.