Kreatīvie eklēri

Šokolādes-lazdu riekstu musa eklēri

Sastāvdaļas

Darba metode

Šokolādes un lazdu riekstu drumstalas

Sajauc Mimetic, brūno cukuru, kakao pulveri, miltus un mandeļu skaidiņas. Izmanto sietu, lai iegūtu smalkas drumstalas. Cep 170 °C temperatūrā 15 minūtes. Izkausē šokolādi, tad pārlej to pār drumstalām un sasmalcinātajiem lazdu riekstiem , pēc tam labi samaisa. Izklāj drumstalas uz pannas.


Šokolādes krēms

Bļodā ar putojamo uzgali sajauc Cremyco un ūdeni lielā ātrumā piecas minūtes.

Izkausē šokolādi līdz 35 °C un ielej to bļodā. Uzbriedina želatīna pulveri ūdenī, lai iegūtu želatīna masu.

Kad želatīna masa ir izkususi, ielej to krēmā un labi samaisa.

Iespiež 20 gramus krēma katrā formiņā. Uzber 5 gramus drumstalu uz krēma. Tad sasaldē.


Amber šokolādes un lazdu riekstu muss

Vispirms sagatavo želatīna masu, ļaujot želatīna pulverim uzbriest un izkust ūdenī.

Uzkarsē pienu līdz vārīšanās temperatūrai, tad pievieno želatīna masu un pārlej to pāri šokolādei un PatisFrance Hazelnut Praline.

Izmanto blenderi, lai visu labi samaisītu.

Atdzesē līdz 30 °C. Pakāpeniski iecilā sakulto saldo krējumu un Whippak.


Šokolādes biskvīts

Visas sastāvdaļas (izņemot sviestu) sajauc ar putojamo slotiņu vidējā ātrumā 5 minūtes. Pievieno izkausētu sviestu (40 °C) un maisi lēni, līdz masa kļūst viendabīga. Ielej 600 gramus mīklas 60×40 cm pannā. Cep 180°C 12 minūtes.


<p>Šokolādes Ganaša pārklājums</p>

Vispirms sagatavo želatīna masu, uzbriedinot želatīna pulveri ūdenī un pēc tam to izkausējot.

Uzkarsē pienu, saldo krējumu un glikozi līdz vārīšanās temperatūrai, tad pievieno želatīnu un pārlej šokolādei.

Izmanto blenderi, lai ganašu samaisītu līdz viendabīgai konsistencei.


Salikšana

Iespied šokolādes krēmu garenā taisnstūra silikona formā. Vienmērīgi uzber nedaudz drumstalu uz krēma un sasaldē.

Iespied musa krēmu silikona formā. Ievieto sasaldēto šokolādes krēmu.

Izspied biskvīta formu un uzliec biskvītu uz krēma virsmas.

Sasaldē krēmus, un, kad tie ir sacietējuši, izņem no formām.

Apstrādā ar krāsainu kakao sviesta aerosolu un uzliec virsū baltās šokolādes dekorācijas.


Kreatīvo eklēru stāsts

Ļauj saviem klientiem izbaudīt radošu eklēru. Saglabājot klasisko eklēra izskatu, bet spēlējoties ar tekstūrām savos izstrādājumos, tu vari pārsteigt klientus ar radošu eklēru, kas viņus apburs vēl ilgi pēc tā baudīšanas!

Atklājiet Informācija par uzturu

302.58Kcal
Enerģija

1087.32Kj
Enerģija

17.87g
Tauki

10.87g
Piesātinātie

20.99g
Ogļhidrāti

16.76g
Cukuri

*

Atklājiet

Līdzīgas receptes

Eklērs: Ikoniskā franču klasika un tās izcelsme

Atklāj stāstu par eklēru, un pievienojies mums, izpētot dažādās variācijas, ko tas iedvesmo. No klasiskās receptes, ko apēd vienā mirklī, līdz radošiem, veselīgākiem un ilgtspējīgākiem risinājumiem, kas atbilst jaunākajām patērētāju tendencēm.