Pain au chocolat", dažviet pazīstams arī kā "šokolādes kruasāns", ir iecienīts franču konditorejas izstrādājums. Tas tiek gatavots no kārtainās mīklas, līdzīgas tai, ko izmanto kruasāniem, kas piešķir tam kraukšķīgu un sviestainu tekstūru. Iekšpusē ir tumšās šokolādes stienīši, kas rada patīkamu kontrastu starp kraukšķīgajām ārējām kārtām un bagātīgo, izkusušo šokolādes pildījumu. Šī smalkmaizīte ir populāra brokastu vai uzkodu izvēle.
Lai gan bieži saukts par šokolādes kruasānu, it īpaši ASV, 'pain au chocolat' atšķiras gan pēc formas, gan tekstūras. Atšķirībā no pusmēness formas kruasāna, tas ir taisnstūrveida, ar divām tumšās šokolādes joslām sviestainajās, kārtainajās mīklas kārtās. Lūk, kas padara šo klasisko franču smalkmaizīti tik īpašu:
Vēlies pagatavot izcilu karstās mīklas maizīti ar šokolādi? Sāc ar augstas kvalitātes kārtaino mīklu un šokolādi, un baudi to siltu – tā garša būs vēl izcilāka
Mēs saprotam pieaugošo pieprasījumu pēc veselīgākiem, augstas kvalitātes konditorejas izstrādājumiem, kas vienlaikus ir draudzīgi planētai. Mūsu inovatīvie risinājumi palīdzēs tev radīt ideālu kārtainās mīklas maizīti ar šokolādi, vienlaikus atbilstot patērētāju gaidām.
Lieliska kārtainās mīklas maizīte ar šokolādi sākas ar pareizām sastāvdaļām. Mēs piedāvājam:
Lai pilnveidotu kārtainās mīklas maizītes ar šokolādi garšu un tekstūru, vienmēr ir nepieciešami profesionāli risinājumi
Puratos lepojas ar savu pieredzi un risinājumiem, kas atbalsta jebkāda veida ražošanu — no amatnieku maiznīcām līdz lielapjoma rūpnieciskām ražotnēm.
"Pain au chocolat" ,jeb kārtainās mīklas maizītes ar šokoladi stāsts aizsākās Francijā, kur šim gardajam konditorijas izstrādājumam ir saknes. Nosaukums "pain au chocolat" tulkojas "chocolate bread" angļu valodā.
Tā izcelsme ir saistīta ar šokolādes ieviešanu Eiropā, kas kļuva populāra 17. gadsimtā. Tomēr konkrētais konditorejas izstrādājums, kādu mēs to pazīstam šodien, visticamāk radās 19. gadsimtā. To ieviesa austriešu maiznieks Augusts Zangs, kurš arī popularizēja kruasānu Francijā. Viņš sāka eksperimentēt ar šokolādes pildījumiem sviestainajā, kārtainajā mīklā.
Kārtainās mīklas maizītes ar šokolādi un dāņu konditorejas izstrādājuma var izskatīties līdzīgi, taču tiem ir būtiskas atšķirības.
kārtainās mīklas maizītes ar šokolādi nāk no Francijas un tiek gatavots no kārtainās mīklas, kas pildīta ar tumšās šokolādes stienīšiem. Tā forma ir taisnstūrveida, un to bieži bauda brokastīs vai kā uzkodu.Savukārt dāņu konditorejas izstrādājumi cēlušies Dānijā un tiem ir dažādi pildījumi, piemēram, augļi, krēmsiers vai vārītais krēms. Tie var būt dažādās formās un tiek baudīti brokastīs, vēlajās brokastīs (brunch) vai kā deserts. Abi ir gardi, taču katrs piedāvā unikālu pieredzi, pateicoties atšķirīgajai izcelsmei, mīklai un pildījumiem.
Uzņēmumā Puratos mēs palīdzam jums radīt visgardākās un ilgtspējīgākās šokolādes tāfelītes, izmantojot mūsu profesionālos risinājumus šokolādes meistariem.
Puratosā mēs palīdzam jums radīt izsmalcinātākās un ilgtspējīgākās šokolādes tartes, piedāvājot profesionālus risinājumus šokolādes meistariem.