Kārtainās mīklas maizīte ar šokolādi- "pain au chocolat"

Kārtainās mīklas maizīte ar šokolādi "pain au chocolat": Kas tā ir un kā padarīt šo kārumu vēl gardāku  

Pain au chocolat", dažviet pazīstams arī kā "šokolādes kruasāns", ir iecienīts franču konditorejas izstrādājums. Tas tiek gatavots no kārtainās mīklas, līdzīgas tai, ko izmanto kruasāniem, kas piešķir tam kraukšķīgu un sviestainu tekstūru. Iekšpusē ir tumšās šokolādes stienīši, kas rada patīkamu kontrastu starp kraukšķīgajām ārējām kārtām un bagātīgo, izkusušo šokolādes pildījumu. Šī smalkmaizīte ir populāra brokastu vai uzkodu izvēle.

Garšīgs franču kārums - "pain au chocolat"

Lai gan bieži saukts par šokolādes kruasānu, it īpaši ASV, 'pain au chocolat' atšķiras gan pēc formas, gan tekstūras. Atšķirībā no pusmēness formas kruasāna, tas ir taisnstūrveida, ar divām tumšās šokolādes joslām sviestainajās, kārtainajās mīklas kārtās. Lūk, kas padara šo klasisko franču smalkmaizīti tik īpašu:

  • Mīklai ir nozīme – Gatavots no kārtainās mīklas, gluži kā kruasāni, lai nodrošinātu kraukšķīgu un gaisīgu kumosu.
  • Pareizā šokolāde – Tradicionāli pildīts ar tumšās šokolādes stienīšiem, kas saglabā savu formu, vienlaikus viegli izkūstot iekšpusē.
  • Variācijas ko izmēģināt – Sākot no mini kārtainās mīklas maizītēm ar šokolādi līdz vegāniskām, mandeļu vai pistāciju versijām – katrai gaumei ir savs pavērsiens.
  • Lieliski piemērots jebkurā laikā – franču brokastu klasika, kas ir tikpat garšīga arī pēcpusdienā, baudot to ar tasi kafijas vai tējas.

Vēlies pagatavot izcilu karstās mīklas maizīti ar šokolādi? Sāc ar augstas kvalitātes kārtaino mīklu un šokolādi, un baudi to siltu – tā garša būs vēl izcilāka

Populārākās variācijas:

  • Vegānu kārtainās mīklas maizītes ar šokolādi: Garšīga augu valsts versija, gatavota bez jebkādiem dzīvnieku izcelsmes produktiem.
  • Mini kārtainās mīklas maizīte: Kumosa lieluma versijas – lieliski piemērotas ātrai un gardai uzkodai.
  • Mandeļu kārtainās mīklas maizīte ar šokolādi: Tradicionālā kārtainās mīklas maizīte ar šokolādi ar mandeļu piedevu, piešķirot riekstu garšu.
  • Pistāciju kārtainās mīklas maizīte ar šokolādi: Unikāls un bagātīgas garšas kārums – pildīts ar tumšo šokolādi un pistāciju krēmu.
  • Brioša kārtainās mīklas maizīte ar šokolādi: Variācija, kas pagatavota ar sviesta brioša mīklu papildu bagātīgumam.

Iepazīstiet

"pain au chocolat" receptes

Pilnveido kārtainās mīklas maizīti ar šokolādi, ar Puratos risinājumiem

Mēs saprotam pieaugošo pieprasījumu pēc veselīgākiem, augstas kvalitātes konditorejas izstrādājumiem, kas vienlaikus ir draudzīgi planētai. Mūsu inovatīvie risinājumi palīdzēs tev radīt ideālu kārtainās mīklas maizīti ar šokolādi, vienlaikus atbilstot patērētāju gaidām.

Izveido perfektu kārtainās mīklas maizītes ar šokolādi pamatu

Lieliska kārtainās mīklas maizīte ar šokolādi sākas ar pareizām sastāvdaļām. Mēs piedāvājam:

  • Augu valsts alternatīvas: mūsu īpašais augu tauku maisījums, nodrošina alternatīvu sviestam bez piena produktiem, vienlaikus saglabājot kārtainajai mīklai raksturīgo kraukšķīgo un sviestaino tekstūru, kas ir būtiska kārtainās mīklas maizītes ar šokolādi pagatavošanā.
  • Prēmiuma un ilgtspējīgāka šokolāde: Belcolade Cacao-Trace sertificētā Beļģijas šokolāde garantē bagātīgu, autentisku garšu, pateicoties rūpīgai fermentācijai, vienlaikus atbalstot kakao audzētājus un ilgtspējīgas attīstības iniciatīvas.

Uzlabojiet garšu un tekstūru

Lai pilnveidotu kārtainās mīklas maizītes ar šokolādi garšu un tekstūru, vienmēr ir nepieciešami profesionāli risinājumi

  • Nefermentētai saldētai mīklai: Kimo kruasānu uzlabotāji nodrošina vienmērīgu kvalitāti kārtainajos konditorejas izstrādājumos.
  • Ierauga maize un citi fermentācijas risinājumi: Sapore un O-Tentic ir mūsu uz fermentāciju balstītie risinājumi, kas pastiprina garšas dziļumu un uzlabo jūsu ceptās produkcijas tekstūru.
  • Gardas, cepšanai izturīgas šokolādes pildījumi: Carat – uz taukiem balstīta pildviela, pieejama dažādās garšās un formātos. Daudzfunkcionāla, cepšanai izturīga vai viegli iepildāma pildviela. Carat nodrošina uzticamību un baudījumu.

Nepieciešama palīdzība ar jūsu kārtainās mīklas maizīti ar šokolādi?

Puratos lepojas ar savu pieredzi un risinājumiem, kas atbalsta jebkāda veida ražošanu — no amatnieku maiznīcām līdz lielapjoma rūpnieciskām ražotnēm.

Kārtainās mīklas maizītes ar šokolādi stāsts

"Pain au chocolat" ,jeb kārtainās mīklas maizītes ar šokoladi stāsts aizsākās Francijā, kur šim gardajam konditorijas izstrādājumam ir saknes. Nosaukums "pain au chocolat" tulkojas "chocolate bread" angļu valodā.

Tā izcelsme ir saistīta ar šokolādes ieviešanu Eiropā, kas kļuva populāra 17. gadsimtā. Tomēr konkrētais konditorejas izstrādājums, kādu mēs to pazīstam šodien, visticamāk radās 19. gadsimtā. To ieviesa austriešu maiznieks Augusts Zangs, kurš arī popularizēja kruasānu Francijā. Viņš sāka eksperimentēt ar šokolādes pildījumiem sviestainajā, kārtainajā mīklā.

Biežāk uzdotie jautājumi

Kāda ir atšķirība starp kārtainās mīklas maizīti ar šokolādi un dāņu konditorejas izstrādājum?

Kārtainās mīklas maizītes ar šokolādi un dāņu konditorejas izstrādājuma var izskatīties līdzīgi, taču tiem ir būtiskas atšķirības.
kārtainās mīklas maizītes ar šokolādi nāk no Francijas un tiek gatavots no kārtainās mīklas, kas pildīta ar tumšās šokolādes stienīšiem. Tā forma ir taisnstūrveida, un to bieži bauda brokastīs vai kā uzkodu.Savukārt dāņu konditorejas izstrādājumi cēlušies Dānijā un tiem ir dažādi pildījumi, piemēram, augļi, krēmsiers vai vārītais krēms. Tie var būt dažādās formās un tiek baudīti brokastīs, vēlajās brokastīs (brunch) vai kā deserts. Abi ir gardi, taču katrs piedāvā unikālu pieredzi, pateicoties atšķirīgajai izcelsmei, mīklai un pildījumiem.

Atklājiet mūsu

Chocolate Creations

šokolādes tāfelītes

Šokolādes tāfelītes

Uzņēmumā Puratos mēs palīdzam jums radīt visgardākās un ilgtspējīgākās šokolādes tāfelītes, izmantojot mūsu profesionālos risinājumus šokolādes meistariem.

Šokolādes tartes

Šokolādes tartes

Puratosā mēs palīdzam jums radīt izsmalcinātākās un ilgtspējīgākās šokolādes tartes, piedāvājot profesionālus risinājumus šokolādes meistariem.