Šokolādes tartes ir grezns deserts, kas tiek augstu vērtēts par savu bagātīgo, samtaino šokolādes pildījumu un kraukšķīgo, sviestaino pamatni. Šie elegantie gardumi ir lieliski piemēroti īpašiem gadījumiem vai kā izsmalcināts ikdienas deserts.
Šokolādes tarte ir kraukšķīga, sviestaina mīkla, kas pildīta ar bagātīgu šokolādes masu. Tā atšķiras no šokolādes tortes, kas vairāk līdzinās kūkai. iespējas pilnveidot šo gardumu:
Mēs ticam, ka izcili šokolādes deserti sākas ar izcilām sastāvdaļām. Ar mūsu Cacao-Trace ilgtspējīgās kakao programmas palīdzību mēs nodrošinām, ka šokolādes meistari var radīt pralinē ar izcilu garšu, vienlaikus atbalstot kakao audzētājus taisnīgākai un ilgtspējīgākai nākotnei mums visiem.
Premium klases Beļģijas šokolādes tāfelītēm ar izcilu garšu: Belcolade šokolāde – radīta profesionāļiem, piedāvājot maigu un izsmalcinātu garšu, kas papildina gan klasiskas, gan uzdrošinošās receptes.
Daudzpusīgām un ērtām šokolādes pielietošanas iespējām: Belcolade Selection un Chocolanté – perfekti sabalansētas šokolādes, kas pazīstamas ar savu daudzpusību un lietošanas ērtumu.
Izdevīgai ražošanai: Carat "šokolādes" glazūra–– praktiska alternatīva īstai šokolādei, nodrošinot vienmērību, stabilitāti un atbilstošu tekstūru liela apjoma šokolādes tāfelīšu ražošanai.
Šokolādes tāfelītēm ar unikālu un autentisku garšas pieredzi: Belcolade Origins – vienas izcelsmes šokolādes no konkrētiem kakao audzēšanas reģioniem ar raksturīgiem un izteiktiem garšas profiliem.
Veselības apzinīgiem patērētājiem, neupurējot garšu: Belcolade Health & Well-being – veselībai draudzīga šokolāde bez kompromisiem garšas ziņā. Piedāvā iespējas ar samazinātu cukura daudzumu, bioloģiskas, augu izcelsmes un bez lecitīna sastāvdaļām.
Šokolādes tāfelītēm ar svaigu un dzīvīgu garšu: Chocolanté 60Days – svaigas kakao pupiņas, pārstrādātas 60 dienu laikā, lai radītu unikālu un svaigu šokolādes garšas profilu.
Inovatīvām šokolādes radēm: Belcolade Expression – unikāli garšas profili, kas iedvesmo radošumu un iepriecinātu.
Veselīgākām konditorejas glazūrām: "Šokolādes" glazūras ar samazinātu cukura daudzumu – ideāli piemērota augsta proteīna un zema cukura uzkodām.
Daudzpusīgiem un gardiem pildījumiem: Carat "šokolādes" pildījumi – Plašs gardu un ārkārtīgi daudzpusīgu uz augu tauku bāzes radītu pildījumu klāsts, pieejams dažādās garšās ar dažādām funkcionalitātēm.
Augu izcelsmes, vegāniskām vai bez piena produktiem gatavotām tartēm – Carat Nuxel Hazelnut Plant-based – Premium klases lazdu riekstu pildījums ar 16% lazdu riekstu saturu. Ideāli piemērots konditorejas produktiem.
Mīkstam, bet stabilam šokolādes pildījumam – Cryst-o-fil Ideāla izvēle, lai nodrošinātu vienmērīgu konsistenci un izsmalcinātu garšas baudījumu.
Ideāla izvēle, lai nodrošinātu vienmērīgu konsistenci un izsmalcinātu garšas baudījumu – Puratos augļu pildījumi – Radīti atbilstoši augstākajiem termostabilitātes standartiem ar optimālu ūdens aktivitāti, uzlabojot gan garšu, gan veiktspēju jūsu konditorejas izstrādājumiem.
Mums ir pieredze un risinājumi jebkura veida ražošanai – gan amatniekiem, gan industrijām.
Šokolādes tartēm ir bagāta vēsture, kas aizsākās jau agrīnajos konditorejas mākslas laikos. Sākotnēji tās tika radītas kā grezns deserts sabiedrības elitei, taču laika gaitā šokolādes tartes ir kļuvušas par iemīļotu kārumu, ko bauda cilvēki visā pasaulē.
Šokolādes tartes izcelsme meklējama Eiropas augstmaņu greznajās virtuvēs, kur prasmīgi konditori radīja izsmalcinātus desertus, lai pārsteigtu savus patronus. Kad 17. un 18. gadsimtā šokolāde kļuva pieejamāka, šokolādes tarte ieguva popularitāti arī ārpus aristokrātijas aprindām. Līdz 19. gadsimtam tā jau bija kļuvusi par neatņemamu sastāvdaļu konditorejās visā Eiropā.
Mūsdienās šokolādes tartes tiek novērtētas to izsmalcinātās garšas un elegantā noformējuma dēļ. Neatkarīgi no tā, vai tās tiek baudītas kā īpašs kārums pie kafijas vai kā svinību galda centrālais elements, šokolādes tartes populārs deserts, kas iekaro šokolādes mīļotāju sirdis visā pasaulē.
Šokolādes tartei parasti ir kraukšķīga, sviestaina pamatne un bagātīgs šokolādes pildījums. Šokolādes pīrāgam parasti ir mīkstāka, drupenāka pamatne, un tas var saturēt dažādus pildījumus, piemēram, šokolādes krēmu vai putukrējuma masu. Šokolādes tartlete ir mini versija no šokolādes tartes – ideāli piemērota vienai porcijai.
Uzzini, kā padarīt savu kārtainās mīklas maizīte ar šokolādi vēl labāku ar Puratos ceptuvi, šokolādes sastāvdaļām un risinājumiem
Uzņēmumā Puratos mēs palīdzam jums radīt visgardākās un ilgtspējīgākās šokolādes tāfelītes, izmantojot mūsu profesionālos risinājumus šokolādes meistariem.