Šķiedrvielu burbuļbatoniņš

Šķiedrvielas ir būtiska uzturviela, kas spēlē nozīmīgu lomu veselīgā uzturā. Patiesībā tās ir kā supervaronis starp uzturvielām – labi zināmas ar savu spēju regulēt gremošanu, pazemināt holesterīna līmeni, kontrolēt cukura līmeni asinīs un daudz ko citu!

Vai zināji, ka tumšā šokolāde ir lielisks šķiedrvielu avots? Apvienojot tumšo šokolādi ar 73% kakao saturu un samazināta cukura piena šokolādi, mēs radījām gardu šokolādes burbuļbatoniņa recepti ar augstu šķiedrvielu saturu. 100 grami šī šokolādes batoniņa satur 17 gramus šķiedrvielu un tikai 26 gramus cukura — par 36% mazāk nekā parastā šokolādē. Iedvesmojies un palīdzi saviem patērētājiem sasniegt ieteicamo dienas šķiedrvielu devu!

Sastāvdaļas

Strādājoša metode

Izkausē Belcolade Selection Lait Cacao-Trace Sugar Reduced līdz 45 °C kopā ar Patisfrance Pralirex Noisette, Belcolade Pure Prime Pressed kakao sviestu un eļļu.

Temperē šo maisījumu līdz 31 °C un iepildi espuma sifonā (putu sifonā).

Ielej formā (batoniņa formā), kas iepriekš ir plāni izlieta ar Belcolade Origin Vietnam 73 šokolādi.

Atstāj kristalizēties uz 12 stundām temperatūrā no 16 līdz 18 °C, ar gaisa mitrumu zem 60%. Aizver formas ar temperētu Belcolade Origin Vietnam 73 šokolādi.

Atklājiet Informācija par uzturu

556.61Kcal
Enerģija

2328.85Kj
Enerģija

40.65g
Tauki

21.80g
Piesātinātie

30.63g
Ogļhidrāti

25.76g
Cukuri

*