Visas sastāvdaļas sajauc kopā, izmantojot akmens dzirnavas. Uzkarsē pralinē līdz 24°C temperatūrai.
Ielej 36x27 rāmī ar 6 mm biezumu un ļauj pāris minūtes kristalizēties ledusskapī 4°C temperatūrā.
Izņem un uzglabā ledusskapī 15°C temperatūrā.
Kefīra laima ganašs
Uzkarsē saldo krējumu, invertcukuru un kafīra laima lapas līdz 85 °C. Pārlej šo maisījumu pār Belcolade Origins Lait Cameroon 45 Cacao-Trace šokolādi.
Sajauc ar rokas blenderi, līdz iegūta viendabīga un šķidra ganache masa. Kad maisījums sasniedz 35–38 °C, pievieno sviestu un vēlreiz samaisa.
Uzlej šokolādes ganache uz rozā piparu pralinē, kas ieklāts 36x27 cm rāmī ar 6 mm biezumu, un ļauj nostāvēties ledusskapī (15 °C temperatūrā, vidējais mitruma līmenis zem 60%) visu nakti.
Mēs izmantojam sīkdatnes, lai sniegtu jums vislabāko pieredzi mūsu vietnē, atpazītu atkārtotus apmeklējumus un vēlmes, kā arī izmērītu un analizētu trafiku. Lai uzzinātu vairāk par sīkdatnēm, tostarp to atspējošanu, skatiet mūsu sīkdatņu politiku. Noklikšķinot uz “Es apstiprinu visas sīkdatnes”, jūs piekrītat visu sīkdatņu izmantošanai.