Šokolādes- tējas konfektes

Pagatavošana

ŠOKOLĀDES FORMAS:

1. Izkausē Belcolade Noir Selection līdz +45°C un temperē +30°C

2. Pilda veidnēs. Ļauj sastingt 16°C, 1 stundu telpā ar vidējo gaisa mitrumu līdz 60%

PILDĪJUMS:

1.Ļauj tējai ievilkties. Uzkarsē saldo krējumu un pievieno tējas uzlējumu. Ļauj ievilkties 7min., tad nokāš.

2.Pievieno glikozes sīrupu un uzkarsē līdz +85°C.

3.Pievieno Belcolade Lait Selection, blendē līdz viendabīgai masai.

4.Kad tējas ganašs sastindzis +30°C, pievieno uzsildītu Belcolade Cryst-o-fil Blanc +26°C un samaisa ar rokas mikseri.

5.Ganašu pilda veidnēs. Ļauj sastingt +16°C, 6 stundas telpā ar vidējo gaisa mitrumu līdz 60%

PĀRKLĀJUMS:

1. Izkausē Belcolade Noir Selection līdz +45°C un temperē +30°C

2.Šokolādes konfektēm ļauj sastingt. Glabā +16°C

Atklājiet

Saistītās receptes