Izmantojot Puratos inovatīvās izejvielas, atliek vairāk laika baudīt dzīvi

28 febr. 2024

Puratos misija ir būt inovatīvam augstāku mērķu vārdā, radot produktus, kuri dod labumu gan cilvēkiem, gan sabiedrībai, gan videi un planētai.

Neatkarīgi no ražošanas apjomiem, laikam ir vislielākā vērtībā, tāpēc Puratos  rada tādas izejvielas, kuras atbilst ne tikai visaugstākajiem kvalitātes standartiem, bet arī tās ir ērti un viegli pagatvot.  Mēs saprotam, ka mūsu klientiem vissvarīgākais ir laiks, kuru pavadīt ar mīļajiem, iegrimtu personiskajās aizraušanās un baudītu dzīves priekus.

Izpētiet mūsu izejvielu klāstu, kas radīts jūsu ērtībai

Maizes produktu uzlabotāji

Puratos maizes uzlabotāji ir  vairāk nekā tikai uzlabotāji maizes produktiem - tie sniedz pārliecību un mieru, ko meklē katrs maizes cepējs un pārtikas ražotājs. Sarežģītajā maizes gatavošanas pocesā, kurā lielu lomu spēlē tādi faktori kā temperatūra, mitrums, miltu variācijas un darba izaicinājumi, mūsu maizes uzlabotāji darbojas kā nelokāmi sabiedrotie.

Plašais maizes uzlabotāju piedāvājums ir piemērots gan svaigas, gan iepakotas vai saldētai maizei gatavošanai. Neatkarīgi no tā, vai izvēlaties mūsu pilnīgos daudzfunkcionālos uzlabotājus vai dodat priekšroku individuālai pieejai, jūs atradīsit pārliecinošu iemeslu inovēt ar Puratos, kas lieliski atbilst jūsu prasībām.

 

Plašais maizes uzlabotāju piedāvājums ir piemērots gan svaigas, gan iepakotas vai saldētai maizei gatavošanai. Neatkarīgi no tā, vai izvēlaties mūsu pilnīgos daudzfunkcionālos uzlabotājus vai dodat priekšroku individuālai pieejai, jūs atradīsit pārliecinošu iemeslu inovēt ar Puratos, kas lieliski atbilst jūsu prasībām.

Apskatiet Puratos labākos maizes prdouktu uzlabotājus, kuri sniedz ērtības jūsu ikdienai: 

S500 ir pārāks, kad maizes cepšanas apstākļi pasliktinās. Augstas kvalitātes uzlabotājs S500 ir izmantojams visiem raudzētas kviešu mīklas produktiem, piemērots dažādas kvalitātes miltiem, sniedz lielisku apjomu un labu formu izceptajiem galaproduktiem, paildzina izcepto gala produktu svaigumu

Soft'r melting - Īpašā enzīmu tehnoloģija kviešu maizēm piešķir mutē kūstošu tekstūru, vieglu sakodienu un nodrošina ilgāku produktu svaigumu un mīkstumu

Soft'r Intens Freshnes - Modulārs uzlbotājs pulvera veidā, tas uzlabos Jūsu maizes vai konditorejas izstrādājuma svaigumu, palielinot produkta mīkstumu un maigumu, drupatas mitrumu un derīguma termiņu. Var pievienot jebkurai receptei, kā arī papildus esošajiem maizes uzlabotājiem.

Puraslim - Efektivitāte un veselība katrā partijā: no jauna definējiet savus maizes piedāvājumus ar Puraslim — uzlabotāju un maisījumu klāstu, kas piešķir jūsu izstrādājumiem bagātīgu garšu, tekstūru un svaigumu. Vienlaikus Puraslim palīdz samazināt kopējo tauku, piesātināto tauku un kaloriju saturu, piedāvājot īstu uztura līdzsvaru. Samazinot atkarību no dārgām sastāvdaļām, piemēram, taukiem un pievienojot vairāk ūdens, Puraslim ir pārliecinošs iemesls, lai ieviestu jauninājumus ar Puratos, piedāvājot gan efektivitāti, gan ieguvumus veselībai.

Viegli un ērti lietojami maisījumi

Profesionāliem maizniekiem kvalitātes, lietošanas ērtuma un rentabilitātes nozīmi nevar pārspīlēt. Puratos maizes un kūku maisījumi ir izstrādāti, ievērojot šos principus, nodrošinot nevainojamu gatavošanas pieredzi.

Easy Soft'r Mix - Universiāla inovācija ikvienam konditoram: Easy Soft’r maisījums ir piemērots ikvienam konditoram. Šim koncentrētajam maisījumam nepieciešams peivienot tikai ūdeni, raugu un miltus, padarot to daudzpusīgu. Sākot no brioša maizītēm līdz panetonne maizītēm un daudziem citiem pielietojumiem. Šis inovatīvais klāsts garantē optimālu svaigumu, garšu un tekstūru par ekonomisku cenu. Ar Easy Soft’r iespējams radīt augu izcelsmes maizītes, nesamazinot tekstūru vai garšu.

 Tegral Satin Moist Cake Dark -Tegral Satin -augstākās kvalitātes kūku maisījumu klāsts. Lietošanai gatavs maisījums, lai pagatavotu vislabākās kvalitātes kūku biskvītu. Sastāvā ir Acti-Fresh tehnoloģija, kas palīdz nodrošināt ilgāku biskvīta svaigumu, mīkstumu, mitrumu un struktūru.

Cremyco - pulverveida maisījums vārītā krēma pagatavošanai, to ir viegli un ātri pagatavot sajaucot ar aukstu ūdeni. Piemērots visa veida konditorejas izstrādājumiem. Cremyco maisījuma pagatavotajam vārītajam krēmam raksturīga intensīva piena, maiga vaniļas garša un aromāts

Lietošanai gatvi risinājumi

Atklājiet jaunu ērtības un izcilības līmeni savos produktos, izmantojot Puratos lietošanai gatavās izejvielas, kas ir rūpīgi izstrādātas, lai ietaupītu laiku, nezaudējot kvalitāti.

Deli Cheesecake - Unikāls produkts, kas ļauj radīt īstu un autentisku Ņujorkas siera kūku. Siera kūkas masa var tikt lietota gatavā veidā, tādējādi iegūstot īsto Ņujorkas siera kūku (garša, tekstūra), kā arī masai līdz 30% var tikt pievienotas citas izejvielas, kā piemēram jogurts, skābais krējums, papildus svaigais siers, biezpiens, augļu pildījumi, šokolāde, svaigas ogas, iespējas improvizēt un radīt savu īpašo siera kūku ir nebeidzamas. Atvadieties no sarežģītiem procesiem — Deli Cheescake ir vienkārši pagatavojama, tāpēc nav nepieciešams izmantot ūdens peldes vai pagarināt cepšanas laiku. Gatavojot siera kūku, ietaupiet dārgo laiku, vienlaikus radot unikālas garšas, tekstūras un dizainu.

Cremfil -piedāvā termostabilus gatavos pildījumsu. Šie lietošanai gatavie pildījumi apvieno tehnisko izcilību ar pārsteidzošu garšu un ilgu glabāšanas laiku. Cremfil ir paredzēts maizes un konditorejas izstrādājumiem. Tā īpašības padara to par daudzpusīgu laika taupīšanas risinājumu, nodrošinot stabilitāti dažādos pielietojumos. Izbaudiet Cremfil lietošanas ērtumu pirms un pēc cepšanas, veicinot efektīvu ražošanu. 

Topfil Range - lietošanai gatavi un gardi augļu pildījumi: Topfil gatavo augļu pildījumu klāsts ir izstrādāts, lai bez apgrūtinājumiem pievienotu konditorejas izstrādājumiem dabīgu augļu aromātu. Izvēlieties pildījumu ar augļu gabaliņiem vai gludu tekstūru atbilstoši savām vēlmēm. Ar daudzveidīgu garšu klāstu, piemēram, ābolu, bumbieru, melleņu, zemeņu, aveņu, mango, aprikožu, ķiršu un daudziem citiem- Topfil vienkāršo jūsu radošo procesu, ietaupot jūsu laiku, vienlaikus uzlabojot produkta garšu.

Carat - Laiku taupoši pildījumi ikvienam konditoram: sniedz garšu, lai apmierinātu radošumu un ietaupītu laiku. Neatkarīgi no uzņēmuma apjomiem, Carat nodrošina ērtu risinājumu ikvienam, tas uzlabo konditorejas izstrādājumus bez piepūles, pievienojot greznības pieskārienu, neapdraudot garšu.

Katrā inovatīvajā risinājumā, ko mēs piedāvājam, ir solījums — uzlabot ne tikai jūsu produkta garšu, bet arī jūsu dzīves kopējo kvalitāti. Puratos piešķir greznību jūsu prduktam, ļaujot koncentrēties uz to, kas patiešām ir svarīgs.

Ar tik daudz iemesliem būt inovatīviem, aicinām apvienoties un radīt pozitīvu ietekmi pasaulei. Kopā mēs varam darīt labu un virzīt planētu uz priekšu