Maize

Puratos izejvielas

Kāda veida izejvielas Jums ir nepieciešamas?

Pildījumi - Izmaksas un efektivitāte

“Puratos” pildījumi atšķiras ar izcilu garšu, inovatīviem risinājumiem, uzlabotu svaigumu, noturīgu kraukšķīgumu un daudzveidīgām garšām.

Pildījumi — inovācijas un diferencēšana

Piešķiriet savai produkcijai atšķirīgas nianses, izmantojot maizes un konditorejas izstrādājumu pildījumus, kas iepazīstina ar jauniem risinājumiem un papildina jūsu produktus ar svaigumu, uzturvērtību un autentiskām garšām no visas pasaules.

Pildījumi — inovācijas un diferencēšana

Piešķiriet savai produkcijai atšķirīgas nianses, izmantojot maizes un konditorejas izstrādājumu pildījumus, kas iepazīstina ar jauniem risinājumiem un papildina jūsu produktus ar svaigumu, uzturvērtību un autentiskām garšām no visas pasaules.

Maizes uzlabotāji

Mūsu radītie maizes uzlabotāji nodrošina unikālas priekšrocības vertikālai integrācijai, pateicoties enzīmiem un dabīgajam ieraugam.

Ieraugs

Puratos ieraugi ļauj jums ražot svaigus, gardus un augstās kvalitātes maizes produktus viegli un ātri. Palielinot produktivitāti, uzlabojot aromātus un paplašinot produkta iespējas, mūsu ieraugu klāsts sniedz vienlīdzīgu apmierinātību un ērtību gan patērētājiem, gan maizniekiem un ražotājiem.

Maizes maisījumi

Maizes maisījumi ir īpaši svarīgi profesionāliem maizniekiem, kuriem nepieciešamas kvalitatīvas, ērti lietojamas un finansiāli izdevīgas izejvielas. Mūsu maizes maisījumu klāsts ietver “Tegral Mixes”, kam jāpievieno vien ūdens un raugs, un “Easy Bases”, kam pievieno ūdeni, raugu un miltus.

Margarīni un speciālās taukvielas

Taukvielas ir būtiska sastāvdaļa visās maizes un konditorejas receptēs, nodrošinot visu maizes un kārtainās mīklas izstrādājumu pamatuzbūvi. Tie veicina mīklas veidošanos un palīdz maizi griezt šķēlēs, vienlaikus piešķirot apjomu un tekstūru tortēm un paildzinot produktu glabāšanas laiku, palēninot izkalšanu un dekoratīvo krēmu izžūšanu.

Emulgatori

Emulgatori palīdz ilgāk saglabāt produktus svaigus un uzlabot maizes un konditorejas izstrādājumu vispārējo kvalitāti. Tiem ir izšķirīga nozīme produkta tekstūras radīšanā un tie piešķir stabilitāti ražošanas procesā. Populārākie emulgatori ir monoglicerīdi, “Datem” un “SSL”.

Pildījumi

Iepazīstiet Puratos augļu un ogu pildījumus, kā arī populāros šokolādes, riekstu un krēma pildījumus atbilstoši jūsu produktiem un ražošanas procesam.

Glazūras

Vizuālais noformējums būtiski ietekmē patērētāju izvēli. Glazūra un dekorācijas ļauj izcelt maizes un konditorejas izstrādājumus un pārvērst vienkāršu interesi pirkumā.