Radi ilgstspējīgu nākotni ar Puratos izejvielām

21 febr. 2024

 

Puratos tic, ka pārtikas inovācijas ir solis pretī labākai nākotnei. Tas ir vairāk nekā tikai izcilu izejvielu radīšana. Mūsu mērķis ir inovēt labā nolūkā – veicinot veselību, uzlabojot labklājību un sniedzot ieguldījumu labākai planētai.

Neatkarīgi vai jums pieder maza konditoreja vai liela konditrejas ķēde, mums rūp ikviena problēma, tāpēc esam izveidojuši ilgtspējīgu izejvielu klāstu, kas paredzētas, lai samazinātu vides ietekmi un uzlabotu produktu kvalitāti.

 

Dzīves cikla novērtējums

Mūsu ilgtspēja ir acīmredzama  dzīves cikla novērtējumā,tā ir iniciatīvā, kurā tiek analizēta mūsu izejvielu, recepšu un risinājumu ietekme uz vidi. Šī iniciatīva palīdz mūsu klientiem paātrināt savus ilgtspējības mērķus, izdarīt apzinātu izvēli un virzīties uz zaļāku nākotni. Dzīves cikla novērtējums mēra produkta vides ietekmi no izejvielu iegūšanas līdz izmantošanas beigām. Šī detalizētā analīze sniedz būtisku informāciju audzētājiem, ražotājiem un patērētājiem, veicinot videi draudzīgus lēmumus.

Uzziniet vairāk par mūsu produktiem, kuri atstāj mazāku ietekmi uz vidi 

Izpētiet mūsu ilgtspējīgo izejvielu klāstu, kurš sniedz ieguldījumu nākotnē :

Sunset Glaze

Uzlabojiet savus produktus ilgtspējīgi

Uzlabojiet konditorejas izstrādājumus ar Sunset Glaze- inovatīvs olu aizvietotājs, kas paredzēts produkta pārziešanā pirms cepšanas. Izstrādāts ar UHT tehnoloģiju un nesatur alargēnus. Sunset glaze nodrošina ilgstošu zeltainu mirdzumu produktiem.

Sunset Glaze samazina vides ietekmi par 59% salīdzinot ar pastarizētām olām.

Ambiante

Putukrējums ilgstpējīgiem produktiem

Ambiante - 100% augu izcelsmes putojams krēms, kurš veido nevainojamu un noturīgu masu bez plaisām. Gluds un viegli izlīdzināms putukrējums, bez gaisa burbuļiem, Ambiante nodrošina vizuālo pievilcību.

Ambiante samazina vides ietekmi par 2,5 reizēm vairāk nekā saldais krējums

Mimetic

Jaunākās paaudzes taukvielas

Dodieties ilgtspējības ceļojumā ar Mimetic, augstākās kvalitātes ieveltnējamā taukviela plāksnēs ar sviestam raksturīgām īpašībām, kārtainās mīklas pagatavošanai un ne tikai. Mimetic ir ideāla izvēle dažādiem konditorejas izstrādājumiem, sākot no kruasāniem līdz dāņu kārtainās mīklas izstrādājumiem, kūkām un cepumiem. Izstrādāts ar UHT tehnoloģiju, kas katru reizi garantē nemainīgu kvalitāti.

Mimetic vides ietekmi samazina trīs reizes vairāk nekā sviests. Sākot gatavot kruasānus ar Mimetic, var samazināt vienu tonnu CO2 emisiju par katru tonnu saražotās produkcijas - tas ir līdzvērtīgi 50 koku iestādīšanai.

Belcolade Selection M. Plant-Based Cacao-Trace

Izcilība ilgtspējīgas šokolādes piedāvājumā

Izbaudiet ilgtspējīgu šokolādes izcilību ar Belcolade Selection M. Plant-Based Caco-Trace. Šī 100% augu izcelsmes šokolāde piedāvā līdzsvarotu garšu un krēmīgu tekstūru, tā ir piemērota gan regulāriem, gan vegāniem konditorejas un šokolādes izstrādājumiem. Šī šokolāde ne tika samazina ietekmi uz vidi, bet arī ir sertficēta ar Cacao-Trace sertiofikātu, kas nodrošina kvalitāti un ilgspējību tās iegūšanā.

Belcolade Selection M. Plant-Based Cacao-Trace šokolādes samazina vides ietekmi par 13% nekā piena šokolādes.

Inovatīvas receptes ar ilgspējīgu nākotni 

Tostermaize - samazināts atkritumu daudzumus un ilgāk saglabājas svaiga

Tostermaize - samazināts atkritumu daudzumus un ilgāk saglabājas svaiga

Tostermaizes recepte, kura samazina atkritumu daudzumu un ievērojami samazina ietekmi uz vidi. Šis risinājums ļauj samazināt atkritumu daudzumu līdz pat 50%, salīdzinot ar tradicionālajām receptēm, vienlaikus pagarinot tostermaizes glabāšanas laiku, kas veicina ilgtspējību.

Franču brioša maize

Franču brioša maize

Franču brioša maizes recepte samazina atkritumus līdz pat 50%, salīdzinot ar klasiskajām receptēm. Šī inovatīvā pieeja ne tikai sniedz labumu videi, bet arī dod iespēju pārtikas ražotājiem, kas apņēmušies pozitīvi ietekmēt apkārtējo vidi.

Puratos receptes

Puratos receptes

No iedvesmas līdz radīšanai. Izpētiet jaunas idejas savai nākamajai receptei.

Ar tik daudz iemesliem būt inovatīviem, aicinām apvienoties un radīt pozitīvu ietekmi pasaulei. Kopā mēs varam darīt labu un virzīt planētu uz priekšu