Franču brioša maize

Iepazīstinām ar mūsu inovatīvo briošas mīklas recepti -risinājums pārtikas atkritumu samazināšanai un palīdzot videi kļūt ilgspējīgākai.  Izmantojot inovatīvās izejvielas, tiek samazināts atkritumu daudzumu līdz pat 50%, salīdzinot ar tradicionālajām receptēm.

Dzīves cikla novērtējuma analīze apstiprina, ka uz saražotām 100 tonnām brioša maizes, vides piesārņojuma samazinājums ir līdzvērtīgs 2224 koku iestādīšanai. Tās ir būtiskas pārmaiņas un mēs lepojamies, ka spējam mainīt ietekmi uz vidi.

Izmēģiniet mūsu recepti jau šodien, lai pozitīvi ietekmētu vidi.

Sajauciet visas sastāvdaļas (izņemot sunset glaze un sviestu) kopā un miksējiet 20 min uz 1. ātrumu,  pievienojiet sviestu un miksējiet 10 min uz 2.ātrumu

Mīklas temperatūra 26°C

Mīklu raudzē 30 min istabas temperatūrā 

Mīklu sasver pa 40 gr 

Mīklu atpūtina 5 min

Izveido mīklas bumbiņas un liek brioša maizes formā 6 bumbiņa un atstāj raudzēties 3h, uz 28°C, 80% mitrums.

Uzklājiet pa virsu sunset glaze

Cept 180°C, 20 min

Pēc cepšanas atdzesējiet līdz 32 °C un ievietojiet tās maisiņā.

Atklājiet

Saistītās receptes