1 jūl. 2025
Runājot par izsmalcinātu šokolādes izstrādājumu radīšanu, izprast atšķirību starp šokolādi un šokolādes glazūru ir būtiski gan šokolādes meistariem, gan konditoriem un maizniekiem. Šīs zināšanas atstāj būtisku iespaidu uz jūsu izstrādājumiem un iespaido produkta sastāvdaļu izvēli dažādiem pielietojumiem. Iedziļināsimes galvenajā atšķiribās un tajā kā jūs varat izmantot Puratos produktu risinājumus, lai uzlabotu savus šokolādes Izstrādājumus.
Šokolāde ir gatavota no kakao, kakao masas, kakao sviesta un cukura. Šokolādei ir jāsatur vismaz 35% pilnīgi sausas kakao cietvielas, ne mazāk kā 18% kakao sviesta un ne mazāk kā 14% sausas, beztauku cietvielas, lai tā tiktu uzskatīta par šokolādi. Šokolādei nepieciešama temperēšana - process, kas ietver šokolādes rūpīgu atdzesēšanu un karsēšanu, lai stabilizētu kakao sviesta kristālus, nodrošinot spīdīgu apdari un patīkamu kraukšķēšanu.
Galvenās īpašības:
Šokolādes glazūra ir gatavota no kakao pulvera, augu taukiem (piemēram, palmu kodolu eļļas vai kokosriekstu eļļas), un cukuriem. Atšķirībā no šokolādes, šokolādes glazūrai nav nepieciešama temperēšana, padarot to vieglāk lietojamu, izturīgāku pret augstāku temperatūru un rentablāku.
Galvenās īpašības:
Ja esat profesionālis, jums ir nepieciešami augstas kvalitātes šokolādes risinājumi, kas atbilst garšas ekspektācijām, darbspējai un inovācijām. Mēs, Puratos, sniedzam profesionāli izstrādātus risinājumus, kas palīdzēs jums uzlabot savus produktus - mūsu piedāvājumā ir gan īstā beļģu šokolāde, gan šokolādes glazūras, gan arī specializēti pildījumi, kas padara jūsu produktus vēl gardākus.
Puratos piedāvā plašu klāstu šokolādes un šokolādes glazūru risinājumus, lai apmierinātu profesionālo šokolādes ražotāju dažādās vajadzības:
Tiem, kas izvēlas izcilāko šokolādi ar dziļu garšas profilu un augstāko kvalitāti: Belcolade Real Belgian Chocolate. Piedzīvo nepārspējamo Belcolade garšu, gatavotu no izcilākajām kakao pupiņām un pilnveidotu, pateicoties gadu desmitiem ilgajai ekspertīzei. Belcolade piedāvā bagātu garšu paleti sākot no standarta šokolādes klasikas līdz unikālām izcelsmes šokolādēm. Ideāli piemērota dažādiem šokolādes produktiem, konditorejas izstrādājumiem, desertiem un pat ceptiem mīklas izstrādājumiem.
Ja tu meklē bagātu, izsmalcinātu šokolādi, kas pielāgota gan globālajai, gan vietējajai gaumei: Chocolanté Chocolate: Chocolanté augstākās kvalitātes šokolādes klāsts piedāvā sabalansētu garšas profilu, kas ir ideāli piemērots gan dekorācijām, gan lietošanai gatavām ganašām.
Pralinē un riekstus saturošām izejvielām ir neierobežotas pielietojuma iespējas šokolādes ražošanā, konditorejā, tai skaitā arī smalko konditorejas izstrādājumu gatavošanā. Jūsu izvēlētais pralinē veids — no krēmīgi maiga līdz teksturētākam un pat kraukšķīgam — būtiski ietekmē gala rezultātu. Izmantojot to kā papildinājumu vai pildījumu Jūsu produktos, piešķirsiet papildus izsmalcinātību jebkuram izstrādājumam.
Puratos piedāvā plašu klāstu šokolādes pildījumus, kas nevainojami piemēroti visaugstākajām prasībām. Belcolade Cryst-o-fil ir izgatavots no 50 % īstas beļģu šokolādes un var uzlabot šokolādes izstrādājumu, ganašu garšu un tekstūru. Carat kakao un riekstu bāzes pildījumi ir īpaši piemēroti svaigu un saldētu izstrādājumu gatavošanai, kā arī sausiem izstrādājumiem ar ilgu glabāšanas termiņu.
Carat šokolādes glazūras: Izstrādāts dažādiem pielietojumiem, viegli apstrādājamu augstākās kvalitātes šokolādes pārklājumu klāsts, kas izgatavots no labākajām kakao pupiņām un svaigākajām sastāvdaļām. Izstrādāts, lai atbilstu vietējajai gaumei tikmēr piegādājot pārāku garšu un tekstūru.
Puratos Cacao-Trace programma sniedzas tālāk par tradicionālajiem ilgtspējas centieniem, koncentrējoties uz izcilu garšu un radot vērtību ikvienam piegādes ķēdē. Apgūstot fermentācijas procesu, mēs nodrošinām augstas kvalitātes kakao, kas pastāvīgi atbilst mūsu augstajiem standartiem. Šī unikālā pieeja ne tikai uzlabo garšu jūsu šokolādes un kakao produktiem, bet arī atbalsta kakao audzētājus, izmantojot Quality premium un Chocolate Bonus atbalsta programmas, uzlabojot viņu iztikas līdzekļus un veicinot ilgtspējīgu nākotni kakao ķēdei un visiem iesaistītajiem.
Izpratne par atšķirību starp šokolādi un šokolādes glazūru atļauj veikt apzinātu izvēli saistībā ar izejvielām, kuras tiek izmantotas izstrādājumos. Izvēloties Puratos augstās kvalitātes produktus un izmantojot priekšrocības, kuras dod mūsu Cacao-Trace programma, jūs varat veidot izcilus šokolādes un šokolādes glazūras produktus, kas iepriecina jūsu klientus un atbalsta ilgtspējīgu praksi.
Vēlieties uzzināt vairāk? Sazinies ar mums!