Tradicionālā kārtainā raugu mīkla

Sastāvdaļas

Darba metode

Mīcīšana

Spirāles mīcītājs-  5 min. lēnu un 5 min. ātri. Taukvielu pievieno ātrās mīcīšanas sākuma laikā.

Mīklas temperatūra- 26-28°C

 Atpūta- 20 min.

Ieveltnēšana -1x uz 3 un 1 x uz 4 

Atpūta -30 min. ledusskapī

Veidošana/ pildījums

Veidošana- Veido vēlamos izstrādājumus, lieto izvēlētos pildījumus.

Gala raudzēšana- 45-60 min. pie 35°C ar 80% mitruma.

Dekorēšana pirms cepšanas

Dekorēšana- Pārsmērē ar Sun Set glaze

Cepšana

Krāsns temp.- 225°C

Cepšanas laiks -13-15 min

Dekorēšana pēc cepšanas- Sublimo želeja

 

 

Atklājiet

Saistītās receptes