Patērētāju pētījums Taste Tomorrow

Pārtikas nozares nākotne kā realitāte jau šodien

Apzināts (veselīgs) patēriņš, augu izcelsme, meistarība,... patērētāju attieksme un uzvedība pastāvīgi attīstās un mainās.

Tāpēc pirms vairāk kā 10 gadiem mēs izstrādājām savu patērētāju izpētes iniciatīvu Taste Tomorrow. Mēs izsekojam vietējo un globālo patērētāju uzvedību, attieksmi un izvēli, izmantojot intervijas un semantiskā mākslīgā intelekta (AI) tehnoloģijas. Tas ļauj mums sekot līdzi tendenču attīstībai un atklāt jaunas tendences pārtikas nozarē, īpašu akcentu liekot uz maizes, konditorejas izstrādājumu un šokolādes jomām.


Turklāt visus mūsu apkopotos datus atbalsta mūsu globālais tendenču noteikšanas tīkls, izsmeļoši sensorie pētījumi un unikālas partnerības ar pētniekiem, garšu mājām un universitātēm.

Atskaņot video

Kā tas var palīdzēt jūsu biznesam?

  • Esiet vienmēr informēts par jaunākajām tendencēm pārtikas nozarē, īpaši attiecībā uz maizes, konditorejas izstrādājumu un šokolādes produktu tirgu. Globālā un vietējā līmenī.
  • Iegūstiet globālu skatījumu uz pārtikas nozarēm šodien un prognozēm, kur tā varētu virzīties rīt.
  • Gūstiet jaunus ieskatus un tirgus zināšanas no jebkuras vietas pasaulē.
  • Uzturiet sakarus ar saviem klientiem un atklājiet jaunas iespējas.
Vai vēlaties būt informēts par jaunākajām tendencēm un inovācijām savā nozarē? Piesakiet prezentāciju ar jaunākajām atziņām mūsu kontaktu formā vai vietnē Taste Tomorrow.
 

Kas jauns?

TASTE TOMORROW: IESKATS JAUNĀKAJĀS TIRGUS TENDENCĒS, AR MĒRĶI IEDVESMOT PĀRTIKAS INOVĀCIJU ATTĪSTĪBU

Pētījums Taste Tomorrow ļauj mums sekot līdzi patēriņa pārtikas tendenču evolūcijai un atklāt jaunas.

Hottest patisserie trends for 2023

Consumers are chasing pure tradition, classics with a twist and permissible indulgence.

Hottest chocolate trends for 2023

Consumers demand more from chocolate than just sweetness. Transparency and conscious consumption is one of the top three trends.

Esi zinošs uninformēts par aktuālajām tendencēm

Vai vēlaties iegūt jaunus ieskatus par veselību, ērtībām, pieredzi, digitālo attīstību un daudzām citām sfērām, lai stimulētu inovācijas maizes, konditorejas  un šokolādes izstrādājumu nozarēs? Vai  vēlaties iegūt vairāk informācijas par mūsu globālo patērētāju pētījumu?

 

Mēs esam priecīgi jums palīdzēt! Aizpildiet kontaktformu, un mēs ar jums sazināsimies tuvākajā laikā.

Tendenču raksti

Blogs

Blogs

Puratos Latvia blogs

Katram našķim ir savs stāsts...

Katram našķim ir savs stāsts...

Uzņēmumā Puratos mēs vēlamies saviem klientiem palīdzēt izveidot spēcīgus klasisku produktu stāstus, lai pārsteigtu savus gala klientus, radot klasisku produktu radošo, veselību un labklājību veicinošo, kā arī ilgtspējīgo versiju.

TASTE TOMORROW: IESKATS JAUNĀKAJĀS TIRGUS TENDENCĒS, AR MĒRĶI IEDVESMOT PĀRTIKAS INOVĀCIJU ATTĪSTĪBU

TASTE TOMORROW: IESKATS JAUNĀKAJĀS TIRGUS TENDENCĒS, AR MĒRĶI IEDVESMOT PĀRTIKAS INOVĀCIJU ATTĪSTĪBU

Pētījums Taste Tomorrow ļauj mums sekot līdzi patēriņa pārtikas tendenču evolūcijai un atklāt jaunas.

KĀDĒĻ MAIZES MĪKSTUMA UN SVAIGUMA UZLABOŠANA IR SVARĪGA.

KĀDĒĻ MAIZES MĪKSTUMA UN SVAIGUMA UZLABOŠANA IR SVARĪGA.

Maiznieki zina, ka ideāli mīksta un svaiga kviešu maizes tekstūra ir māksla, kas jāapgūst, un zinātne, ko pilnveidot.

Laimīgs puncis - nodrošinājums Tavai veselībai

Laimīgs puncis - nodrošinājums Tavai veselībai

Laimīgs vēders un īpaši laimīgas zarnu trakts ir noteicošais, lai cilvēks justos labi! Vai zinājāt, ka cilvēka zarnu mikrobioms sastāv no vairāk kā 100 triljonu mikroorganismu? Un tiem visiem ir jājūtas laimīgiem.

Savienojot maizes radīšanas mākslu ar zarnu trakta veselības zinātni

Savienojot maizes radīšanas mākslu ar zarnu trakta veselības zinātni

Jautājums par zarnu trakta veselību ātri vien kļūst populārāks un labāk izprotams patērētāju vidū, un līdz ar to tas kļūst nozīmīgāks maizes ražotājiem. Ko var gaidīt no nākamās Happy Gut jeb “Laimīgo punču” paaudzes?