Esi dabai draudzīgs, samazini atkritumus ar Puratos izejvielām un receptēm

27 febr. 2024

Puratos misija ir būt inovatīvam augstāku mērķu vārdā, radot produktus, kuri dod labumu gan cilvēkiem, gan sabiedrībai, gan videi un planētai.

Neatkarīgi no jūsu ražošanas apjomiem, mēs atzīstam atkritumu samazināšanu, vienlaicīgi palielinot jūsu gatavoto produktu ietekmi uz planētu.

Puratos ar lepnumu piedāvā plašu un inovatīvu izejvielu un recepšu klāstu, kas izstrādātas, lai samazinātu pārtikas atkritumus un paceltu jūsu izstrādājumu ietekmi. 

Izpētiet mūsu izejvielu klāstu, kas izveidots, lai samazinātu pārtikas atkritumus konditorejas izstrādājumos

Intens Freshness: Pagarina produkta derīguma termiņu un samazina atkritumu daudzumu

Izvēloties Intens Freshness, tā nav tikai sastāvdaļa; tā ir apņemšanās samazināt pārtikas atkritumus un uzlabot ilgtspējību. Intens Freshness, kas izceļas dinamiskajā pārtikas ražošanas pasaulē, iekļauj uzlaboto enzīmu tehnoloģiju

Šī unikālā sastāvdaļa pagarinās ceptu produktu glabāšanas laiku līdz pat divām nedēļām, efektīvi samazinot pārtikas atkritumus. Izamantojot Intens Freshness savos produktos, jūs apzināti izvēlaties veicināt ilgtspēju savā uzņēmumā. Varat būt drošs, ka ilgāks uzglabāšanas laiks neietkmēs produkta garšu.

Soft'r Melting Clean(er) Label (CL):  nodrošina ilgāku produktu svaigumu un mīkstumu

Soft'r Melting CL nodrošina ilgāku produktu svaigumu un mīkstumu. Izstrādāts īpaši vidēja izmēra un saldās maizes izstrādājumiem, Soft'r Melting CL ir inovatīva tehnoloģija, kas paredzēta, lai ilgstoši saglabātu maizes mīkstumu un mitrumu

Tīrākas etiķetes risinājums nodrošina ilgāku glabāšanas laiku jūsu ceptajiem produktiem un zemāku vides ietekmi, samazinot pārtikas atkritumus. Tas ir solis pretī ilgtspējai, nemainot produkta kvalitāti un garšu.

Acti-Fresh: Kvalitāte, kas pieaug, atkritumi, kas samazinās

Acti-Fresh ir ne tikai kūku kvalitātes uzlabotājs; tas ir solis ceļā uz ilgtspējību. Pagarinot kūku un konditorejas izstrādājumu glabāšanas laiku, jūs aktīvi samazinat atkritumu daudzumu un veicināsit videi draudzīgāku cepšanas praksi.

Šis uzlabotājs pagarinās biskvīta kūku, kēksu un citu saldo mīklas izstrādājumu glabāšanas laiku par līdz pat 30%, samazinot atkritumu risku un uzlabojot kopējo kvalitāti.

Inovatīvas receptes ar ilgtspējīgu nākotni

Tostermaize - samazināts atkritumu daudzumus un ilgāk saglabājas svaiga

Tostermaize - samazināts atkritumu daudzumus un ilgāk saglabājas svaiga

Tostermaizes recepte, kura samazina atkritumu daudzumu un ievērojami samazina ietekmi uz vidi. Šis risinājums ļauj samazināt atkritumu daudzumu līdz pat 50%, salīdzinot ar tradicionālajām receptēm, vienlaikus pagarinot tostermaizes glabāšanas laiku, kas veicina ilgtspējību.

Franču brioša maize

Franču brioša maize

Franču brioša maizes recepte samazina atkritumus līdz pat 50%, salīdzinot ar klasiskajām receptēm. Šī inovatīvā pieeja ne tikai sniedz labumu videi, bet arī dod iespēju pārtikas ražotājiem, kas apņēmušies pozitīvi ietekmēt apkārtējo vidi.

Puratos receptes

Puratos receptes

No iedvesmas līdz radīšanai. Izpētiet jaunas idejas savai nākamajai receptei.

Ar tik daudz iemesliem būt inovatīviem, aicinām apvienoties un radīt pozitīvu ietekmi pasaulei. Kopā mēs varam darīt labu un virzīt planētu uz priekšu