Svars | % | |
---|---|---|
Kviešu milti | 1000 g | 100% |
Ūdens | 500 g | 50% |
Sāls | 18 g | 1,8% |
Karijs | 3 g | 0,3% |
Softgrain 5-Grain (Rudzu ieraugā mērcēti graudi un sēklas) | 500 g | 50% |
O-tentic Durum | 40 g | 4% |
1. Visas sastāvdaļas liek mikserī, maisa ar 1.ātrumu 4 min., ar 2.ātrumu 8 min.
2. Mīklas temperatūra 24°C. Mīklas atpūta (raudzēšana) 60 min.
3. Dalīšana pa 200 g. Mīklas atpūta (raudzēšana) 30 min.
4. Veidošana: mīklu apsmērē ar olīveļļu un izspaida plakanu ar pirkstgaliem.
5. Beidzamā atpūta (raudzēšana) 20 min.
6. Dekorēšana pirms cepšanas: ar sastāvdaļām pēc vēlēšanās, piem., papriku, sīpoliem, olīvām, sieru.
7. Cep 240°C 12 min.