Franču bārbekjū pica

Sastāvdaļas

Svars %
Kviešu milti 1000 g 100%
Ūdens 500 g 50%
Sāls 18 g 1,8%
Karijs 3 g 0,3%
Softgrain 5-Grain (Rudzu ieraugā mērcēti graudi un sēklas) 500 g 50%
O-tentic Durum 40 g 4%

Pagatavošana

Soli pa solim

Franču bārbekjū pica

1. Visas sastāvdaļas liek mikserī, maisa ar 1.ātrumu 4 min., ar 2.ātrumu 8 min.

2. Mīklas temperatūra 24°C. Mīklas atpūta (raudzēšana) 60 min.

3. Dalīšana pa 200 g. Mīklas atpūta (raudzēšana) 30 min.

4. Veidošana: mīklu apsmērē ar olīveļļu un izspaida plakanu ar pirkstgaliem.

5. Beidzamā atpūta (raudzēšana) 20 min.

6. Dekorēšana pirms cepšanas: ar sastāvdaļām pēc vēlēšanās, piem., papriku, sīpoliem, olīvām, sieru.

7. Cep 240°C 12 min.