Stirata - Nakts raudzēšanas jeb ilgais pagatavošanas veids
Stirata - Nakts raudzēšanas jeb ilgais pagatavošanas veids
Izejvielas
Pagatavošana
Darba metode
Mīcīšana
5 min. 1. ātrums- 6 min. 2. ātrums
Mīklas temperatūra
24°C
Atpūta
60 min. 24°C, pārloka un atkal 60min. 24°C
Dalīšana
400g bumbiņas formā
Raudzēšana
Liek uz nakti 4°C
Sagatavošana pirms cepšanas
Pirms veidošanas uz galda var pakaisīt mannas putraimus, tad veidot formu ar pirkstiem izspiežot garenā picas formā, pāršļaksta ar olīveļļas, sāls un ūdens emulsiju.
Mēs izmantojam sīkdatnes, lai sniegtu jums vislabāko pieredzi mūsu vietnē, atpazītu atkārtotus apmeklējumus un vēlmes, kā arī izmērītu un analizētu trafiku. Lai uzzinātu vairāk par sīkdatnēm, tostarp to atspējošanu, skatiet mūsu sīkdatņu politiku. Noklikšķinot uz “Es apstiprinu visas sīkdatnes”, jūs piekrītat visu sīkdatņu izmantošanai.