Kārtainā rauga mīkla

Sastāvdaļas

Mīklu var izmantot arī cita veida izstrādājumu pagatavošanai – kabatiņās, gliemežos u.c.

Pagatavošana

Kārtainā rauga mīkla
  1. Visas sastāvdaļas mīca 4 min. lēni un 4 min. ātri spirāles mīcītājā. Mīklu iepako plēvē un liek uz 30 min atpūsties 180C.
  2. Ieveltnē – 2x uz 3 un atkal ietin plēvē, liek uz 30 min. atpūtā 180C
  3. Ieveltnē 1x uz 3. Tad mīklu izveltnē līdz 2,6- 2,8 mm. biezumam un griež kruasānus. 22cm. augstus un 11 cm. platus (~60 grami)
  4. Raudzē 90 min. pie 280C RH80%
  5. Cep ~18 min pie 2100C ar nelielu tvaika padevi sākumā. (~5 min. pirms cepšanas beigām atver ventili).

Par šo recepti

Sarežģītības pakāpe: