Groot-Bijgaarden, Beļģija

11 marts 2022

Par Puratos
Jaunumi
Jaunumi

 

Puratos grupa, kas ir maizes, konditorejas un šokolādes izejvielu piegādātājs un pakalpojumu sniedzējs, ir atklājusi savu jauno zīmola identitāti, kurai ir jauns logotips, korporatīvas krāsas un sauklis “Food Innovation for Good”.

Puratos jaunais zīmols simbolizē kompānijas mērķi “virzīt planētu uz priekšu, radot inovatīvus pārtikas risinājumus cilvēku veselībai un labsajūtai visā pasaulē”.

Nākamās paaudzes Puratos

“Food Innovation for Good” atspoguļo uzņēmuma pašreizējo mērķi turpināt un vēl vairāk palielināt tā pozitīvo ietekmi nākamajām paaudzēm visā pasaulē. Jaunajā logotipā nozares profesionāļi atpazīs jau iepriekš labi zināmo Puratos vienradzi – drosmes un godīguma simbolu. Tagad tas ir vērsts uz priekšu, virzienā uz aizraujošu nākotni. Vēl viena būtiska izmaiņa uzņēmuma jaunajā identitātē ir plašāk izmantotā sarkanā krāsa, kas raksturo Puratos degsmi, saistības un apņēmību.

Sophie Blum, Puratos CMO, paskaidro: “Mūsu jaunā identitāte uzsver mūsu nelokāmo apņemšanos pret mūsu klientiem, darbiniekiem, partneriem un patērētājiem un vēl vairāk paātrina mūsu uzņēmuma un mūsu klientu izaugsmi.” Uzsākot mūsu jaunās identitātes ieviešanu, mūsu darbinieki visā pasaulē izmantos datus, digitālos un mākslīgā intelekta rīkus un metodes, lai iesaistītu un atbalstītu mūsu klientus, palīdzot tiem radīt novatoriskus pārtikas risinājumus cilvēku veselībai un labklājībai."

Pārtikusi nākotne

Kompānijas jaunā identitāte palīdzēs pastiprināt vēsti, ka Puratos ir uzticams, progresīvs un ētiski domājošs zīmols. Puratos mērķis ir turpināt risināt dažādus būtiskus jautājumus pārtikas nozarē, un tas joprojām ir veltīts tādu pārmaiņu radīšanai, kas ir svarīgas, lai ar ilgtspējīgu rīcību virzītu planētu uz priekšu.

Sophie Blum arī uzsver: “Ilgtspējīga uzņēmējdarbība mūsu darba kārtībā ir bijusi ļoti svarīga jau daudzus gadus. Mēs uzskatām, ka mums, kā atbildīgam pārtikas uzņēmumam, ir svarīgi nodrošināt sociālo ieguldījumu sabiedrībai. Mums jau ir vairākas iniciatīvas, lai to atbalstītu. Mūsu Maiznieku un konditoru skolas
nodrošina jauniešiem kvalitatīvu izglītību un rada nozarē nepieciešamās prasmes, savukārt mūsu ilgtspējas programma Cacao-Trace palīdz kakao audzētājiem visā pasaulē palielināt viņu ienākumus, pateicoties augstas kvalitātes un labi sabalansētas garšas šokolādes ražošanai, kuru nodrošina īpašais fermentācijas process. Tie ir tikai divi piemēri tam, kā mēs pildām savas dziļi iesakņojušās ambīcijas, lai īstenotu un ievērotu ilgtspējīgu, cienīgu un līdzsvarotu darbības modeli, un mēs turpināsim strādāt, lai to īstenotu 2022. gadā un arī pēc tam.”

Vai jūs interesē darbs uzņēmumā Puratos? Puratos vienmēr meklē jaunus talantus, lai palīdzētu virzīt planētu uz priekšu. Šī brīža aktuālās vakances Jūs varat apskatīt sadaļā "Darbs Puratos".